מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחפש תשובהאלון13/03/2014
שלום רב
אני מקווה שמה שאני הולך לספר לכם,כבר שמעתם עליו,וזה לא יהיה לכם חדש,כי אני כבר כמעט מיואש...
לפני 17 שנים נפצעתי מפגז בלבנון,מאז בלי קשר לפציעות ברגל ובברך שאני סובל מהם,אני סובל מציפצופים באוזן לעיתים רחוקות,והבעיה העיקרית,האוזן שלי מתחממת????! אני ינסה להסביר.
כאשר האוזן נחשפת לחום היא מגיבה בכאבים.
הבעיה העיקרית היא,כאשר אני שוכב לישון,על הצד של האוזן הבעייתית,היא כאילו מפסיקה לנשום,מתחממת וגורמת לי להסתובב לצד של האוזן הבריאה...מה שאומר שיותר מדקה וחצי אני לא מצליח לשכב על האוזן.
התחושה של חום באוזן מלווה בצמרמורות בתוך האוזן שמשגעות לי את החיים!!!
שהסברתי את זה לכל הרופאים שהייתי אצלהם עד היום ( רופאי אף אוזן גרון) התשובה הייתה או שהם לא מבינים אותי? או שכדי לי ללכת לפסיכולוג...?
איכות החיים שלי יכולה להשתפר פלאים רק אם מישהו באמת ינסה להקשיב לי פעם אחת! לא יכול להיות שאף פעם לא שמעו על המקרה הזה..?
מתפלל שתמצאו לי פתרונות
תודה תודה ואלוואי אלוואי
אשמח שתגידו לי לאיזה סוג נירולוג אני צריך ללכת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחפש תשובה - תגובה
ד``ר רונית גלעד13/03/2014שוב אני לא כל כך מבינה את התופעה וקשה לי לעזור אפשרות רחוקה היא לנסות טיפול בכדורים כנגד בעיה עמבית לנסות לקחת גבפנטין 300 מג פעם ביום בערב אבל לא בטוחה שזה רלוונטי כי התלונה לא מראה על נזק עצבי ספציפי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)