מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה או ניוון חלילהחן25/05/2014
אני בת 25 חצי שנה אחרי לידה ויש לי מאז התקפי חרדות ומתח.... מאז אני מרגישה חולשה גדולה בשרירים ושאפילו במאמץ של שריר מסוים בידיים או רגליים אני מתעייפת ולפעמים קצת בזמן לעיסה מהירה... וכשאני נלחצת מזה זה מתגבר ואף רועדים לי השרירים לפעמים.... וקראתי באינרנט וזה הראה לי ניוון שרירים חלילה ומאז אני ממש בלחץ מזה .... אני לא ידעת מה לעשות.... המחשבה על זה לא נותנת לי מנוח .... ומגבירה לי את החרדות ומורידה לי את מצב הרוח ... בדיקות הדם שלי תקינות לחלוטין אם יש קשר.... רציתי לדעת אם באמת זה יכול להיות זה או שבאמת ממתחת וחרדה כך מגיבים השרירים שלי?... אין במשפחה הסטוריה למחלה.... ובלי קשר לזה לא קשור.... יש לי אבחנה של mri מגיל 5 על משהו מולד שלא הסבירו לי עליו... אני רק יודעת שעקב זה יש לי צד ימין יותר קל מצד שמאלה בסנטימטר וחצי ויותר חלש שלפעמים יש כמו איבוד תחושה קל לכמה שניות.... אז בלי קשר לשאלה הראשונה אם כבר אפשר הסבר לאבחנה שיש לי : RT. HEMIDYSTOPHY MILD ... אשמח לתשובה במיוחד על השאלה הראשונה קשה לי מאוד תודה רבה ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה או ניוון חלילה - תגובה
ד``ר רונית גלעד30/05/2014לא נראה כי מדובר בנוון יש כנראה רק מתח ופחדים עליך להיבדק ע״י נוירולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)