מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי פניםאנונימי15/06/2014
שלום רב,
שוב אני פונה לפורום מכיוון שהבעיה שלי חוזרת על עצמה.
אני בת 31 סובלת כבר שש שנים מחרדות בריאות קשות שמחמירות למרות הטיפול בויפאקס 150 מג ליום.
לפני שנה וקצת עקב עקב כאבי ראש בוצע מרי מוח תקין לחלוטין. ולפני שנה בוצע סי טי מוח גם כן תקין.
לפני מספר חודשים התחלתי לסבול מכאבים בצד שמאל של הפני.
מהלחי ומטה.
סוג כאב עמום קבוע ומתגבר ונחלש במהלך היום ללא קשר לפעילות מסויימת.
הכאב מורגש גם בשן למעלה.
נבדקתי אצל מספר נוירולוגים שטוענים שלא מדובר בדלקת של העצב הטריגמינלי.
כמו כן לא נמצעו נקודות הדק בפנים. אין בעיה בלעיסה צחצוח שיניים או כל פעולה אחרת.
לפי הנוירולוגים ניתן טיפול באלטרול. אך לא קיבלתי הסבר לכאב.
בדיקת אף אוזן גרון תקינה. בדיקת רופא עיניים לפני חודש תקינה.
לפי רופאת המשפחה הכאבים הם על רקע צווארי מכיוון שהכאב מלווה בהרגשת עקצוצים בלחי כתף ויד.
כול רופא אומר משהו אחר.
ובגלל האי ודאות שאני נמצאת בה החרדות שלי החמירו מאוד. לא מפסיקה לבכות. לא מסוגלת לאכול ולישון.
הפחד שלי שמדובר בדלקת של העצב הטריגמינלי וקראתי שהסיבה לדלקת זו היא גידול במוח.
האם להתחיל לקחת אלטרול?
האם יש צורך לדרוש מרי?
אשמח אם תאוכלי להסביר לי מה עובר עליי.
עשיתי כבר כל כך הרבה הדמיות מוח בחיים.
האם יש אפשרות שמאז שעשיתי מרי לפני שנה גדל משהו ולוחץ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי פנים - תגובה
ד``ר רונית גלעד21/06/2014יש כאבי פנים לא מוסברים ואם זה לא דלקת של עצב הפנים אז נא להתחיל טיפול באלטרול או ליריקה אין צורך בהדמיה נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)