מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציפרלקס וחשש לאפלפסיהג16/07/2014
שלום,
סליחה על האורך, אך זה חשוב.
אני כבר שנים סובלת מחרדות כלליות, להיטים רחוקות יש תקופות בהן אני סובלת מהתקפי חרדות, באופן כללי זה חרדה תמידית, יש תקופות של רגיעה.
בעיקר החרדה היא עקב מצב בריאותי, אני לאורך שנים מרגישה תופעות נורא מוזרות ניורולוגיות שלא מצאו להן סיבה, לפני שנה הרגשתי תופעה חדשה כמו דה ז'בו, בתדירות מאד גבוהה הרגשתי תחושת דה ז'ה בו, ניורולוג המליץ להתייעץ במרפאה לאפלפסיה, כשהגעתי למרפאה בדיקת EEG שינה הייתה תקינה ואז הרופא המליצה לעשות וידאו EEG, כשהיא לא בטוחה לגבי דיאגנוזה, עד היום לא עשיתי וידיאו EEG כי זה אישפוז של שבוע ויש לי ילדה קטנה וקשה לי לעזוב אותה כרגע לשבוע.
לפני שנה הפסקתי לקחת ציפרלקס במשך שנה שמאד עזר לחרדות ומצב רוח, אך כשהתחלתי לקחת את ציפרלס היו לי התקפי חרדה חזקים ובהתקף אחד היו לי רעידות חזקות בלתי נשלטות בגוף, שאחרי כמה דקות נרגעו.
כרגע אני סובלת שוב מחרדות ותופעות שדומות לאפלפסיה כמו דה ז'ה בו ובלבולים קלים וסחרחורות קלות ועוד המון תופעות, הרופא ממליץ לקחת שוב ציפרלקס.
אני מאד חוששת כי אני יודעת שצפירלקס לא מומלץ לחולי אפלפסיה. בגלל שיש ספק בעניין הדיאגנוזה שלי אני מאד חוששת לקחת את הציפרלקס שוב.
השאלה היא נניח ובאמת יש לי סוג של אפלפסיה, האם מותר לקחת את הציפרלקס או שיש תרופות נוגדות דיכאון שמותרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפרלקס וחשש לאפלפסיה - תגובה
ד``ר רונית גלעד19/07/2014אם באמת יש אפילפסיה ציפרלקס יכול להוריד סף להתכצויות במידה קלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עך התשובה ובהמשך לתשובתך
ג20/07/2014לפני שנה סיימתי לקחת ציפרלקס, לקחתי שנה ציפרלקס, לא היה שום דבר מיוחד מלבד בימים הראשונים התקפי חרדה מאד חזקים עם רעד שאותו הרופא הגדיר כהתקף חרדה.
אחרי 3 חודשים הרגשתי ממש טוב והרגשתי שציפרלקס מאד עוזר באופן כללי למצב רוחי.
האם זה שכבר לקחתי אותו פעם ולא קרא משהו חריג, זה אומר שבעצם מותר לי לקחת ציפרלקס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)
.jpg)


