מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עיקצוציםשירי25/07/2014
שלום. אני 3 חודשים לאחר לידה.
נמצאת בלחץ ובחרדה עקב העומס שנוצר עם הצטרפותו של הגוזל החדש למשפחה.
לפני כחודש החלו אצלי תחושות של נימול/עיקצוץ באיזורים שוניפ בגוף. בפנים, ברגליים, ידיים. התחושות "הסתובבו". בכל פעם במקום אחר. אציין שכשאני בחוץ או עסוקה במשהו אחר,הן נעלמות כמעט לגמרי ואז שוב חוזרות .
בשבוע האחרון יש שיפור. תדירות הופעתן ירדה אך נכון לעכשיו אני מרגישה יותר עיקצוצים )סיכות( ברגליים. בעמידה במקום אחד זה מורגש מאוד אך בהליכה זה נעלם לגמרי.
אני מפחדת עד מאוד מטרשת ויודעת כי זה אחד הסימנים.
אציין שאני 10 קג מעל המשקל המקורי שלפני ההריון.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיקצוצים - תגובה
ד``ר רונית גלעד26/07/2014עקצוצים שעוברים ממקום למקום בדכ באים על רקע לחץ נפשי יש לבדוק רמות בי 12 וברזל בדם אם הכל תקין וזה לא עובר יש לפנות לנוירולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטרשת
שירי26/07/2014האם בטרשת העיקצוצים שמופיעים ברגליים , נעלמים במנוחה או בהליכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטרשת - תגובה
ד``ר רונית גלעד01/08/2014לא הם קבועים כל הזמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)