סחרחורות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סחרחורות
    שיר
    27/07/2014

שלום, אני בת 25.
    סובלת כבר שבוע מסחרחורות (החדר מסתובב) כל הזמן שמוחמרות בתזוזה מהירה של הראש או העיניים וכן בישיבה מול המחשב.
    לציין שלפני כשנתיים היתה לי חוויה דומה בה חשתי סחרחורות כחודש ואף הייתי אצל נוירולוגית שאמרה שהבדיקה שלי תקינה.
    יש טעם להיבדק שוב? זה סביר שדבר כזה יחזור?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סחרחורות

הוספת תגובה

• סחרחורות - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    01/08/2014

סחרחורות ממקור אזני. יכול לחזור טיפול ע״י. פיזיוטרפיה רפיה וסטיבולרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה.

שיר
    01/08/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סינקופה וסחרחורות בילד בן 12

לב
    14/08/2014

שלום, לפני חודש ילדי בן ה12 התעורר עם כאב ראש ותחושת בחילה ואז התעלף.
    אחרי כמה דק התעלף שוב וכך עד שהגענו לחדר המיון התעלף 4 פעמים.
    במהלך האשפוז התחילו לו שלשולים, העלפונות פסקו.
    בבדיקות הדם היו כדוריות לבנות מרובות ונאמר לנו שיש איזשהו זיהום בדם. ונתנו לו אנטיביוטיקה.טופל הזיהום. אבל, מאז הילד מרגיש סחרחורות שבאות והולכות ובעיקר באות, יש גם פחד שמא הוא מתעלף.
    בימים האחרונים הוא במצב שכיבה כמעט רוב היום ועם רגליים על כרית. הוא נראה חלש.לקחתי אותו לבדיקת אף אוזן גרון. היא אמרה לנו לדלג הלאה כי זה לא מהתחום הזה. קבענו תור לאקו לב בשבוע הבא.ורופא עיניים. ונוירולוג עדיין לא נקבע לנו מה עושים בזמן הזה ואיך מתמודדים הדאגה וחוסר האונים ואיך אני מוצאת כיוון שהילד לא יסבול.יש לציין עדיין לא עשינו סיטי או mri. ואקו לב גם עדיין לא. בינתיים אני מתה מדאגה והילד סובל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סינקופה וסחרחורות בילד בן 12 - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    15/08/2014

יש צורך בבצוע EEG mri ואם הוא ממש לאז׳ מתפקד תחזירי אותו לאשפוז

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו