מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פירכוסים,קושי בדיבור ואובדן זיכרוןדביר10/08/2014
שלום,
לפני כשנה נכנסתי לניתוח להוצאת גידול בראש.
הגידול התגלה לאחר שפרכסתי אחרי העבודה וכשנכנסתי לMRI בביה"ח התגלה הגידול.
לאחר 2 ניתוחים נשאר אחוזים בודדים מהגידול שישבו על האזור המוטורי ולכן לא יכלו להוציא אותם מבלי לסכן אותי.
חשוב לציין שהגידול נמצא האונה שמאלית ואני ימני.
לאחר הניתוח התגלה אחוז מסוים ממה שנשאר שהוא ממאיר (דרגה 3).
לאחר הקרנות וטיפולים כימותרפיים (באמצעות כדור) ניתן היה לראות כי הגידול הצטמצם.
הבעיה העיקרית שלי היום היא בעיות בדיבור (בליעת מילים, שכיחת מילים, החלפה בין זכר לנקבה) ובעיות זיכרון.
כחלק מהרצון שלי להיפטר מהבעיות שלי קראתי שמריחואנה רפואית עוזרת לבעיות זיכרון בגלל שהיא שורפת את הדלקתיות שבמוח וכך גורמת למוח לייצר תאים חדשים ובריאים יותר.
רציני לדעת האם זה נכון והאם זה יעזור לטיפול במקרה שלי ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פירכוסים,קושי בדיבור ואובדן זיכרון - תגובה
ד``ר רונית גלעד15/08/2014מריחואנה לא עוזר לדעתי במקרה כזה רק יכול לשפר את המצב הכללי אבל לא את מציאת המילים או קלינאית תקשורת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)