כאב ראש בזמן ריגוש.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב ראש בזמן ריגוש.
    שני 22
    15/08/2014

לאחרונה אני נתקלת בבעיה של כאב ראש עצום שנבנה לקראת הגעה לאורגזמה, בזמן אוננות. אציין שאני בת 22, לא מנוסה מינית יותר מידיי.
    מרגע הופעת הכאב ראש אני לוקחת כדור לכאבים והכאב חולף תוך חצי שעה בערך (כך שאני לא יודעת אם הוא חולף באופן טבעי או תחת השפעת הכדור).
    קראתי על התופעה הזו וראיתי שהיא מתחילה לרוב בגילאים 40-50 ובזמן סקס,
    אני צעירה ומרגישה חוסר נוחות לפנות לרופא בנושא, בבקשה תגידו לי אם זה משהו שכיח או משהו שצריך להדאיג אותי? ואם יש דרכים לטפל בעניין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב ראש בזמן ריגוש.

הוספת תגובה

• כאב ראש בזמן ריגוש. - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    24/08/2014

זה סוג של מיגרנה אבל צריך לעבור בדיקה נוירולוגית בכל מקרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך

שני 22
    24/08/2014

זה ניתן לטיפול? או שבכל פעם, כל החיים, אני אצטרך לסבול מזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעבר לזה

שני 22
    24/08/2014

מעבר לזה - זה התחיל רק לאחרונה, בלי שום טריגר או סיבה שאני יכולה לחשוב עליה, הגיוני שמיגרנות מתפרצות פתאום? והפניה לבדיקה נוירולוגית נעשית דרך רופא משפחה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעבר לזה - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    29/08/2014

כן מיגרנות מתחילות פתאום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו