זה לא עובר מה לעשות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה לא עובר מה לעשות?
    ל'
    05/09/2014

אני עם פסיקולציות (קפיצות שרירים) כבר שבועיים רצוף שרירי ירך,שוק ידיים בטן פנים שפתיים ממש הכל קופץ לי אני בת 22 וממש חוששת ממחלה נוירולוגית ומ als ממש מפחדת מזה אני חייבת לומר שאני מנסה להרגיע את עצמי לא לפחד וכך גם אולי לנסות להפחית את הפסיקולציות, יש לי מדי פעם רעד ביד ימין ומן חולשה כזאת בה, לא יודעת אם זה חלק מלחץ שאני מדמיינת את זה אן שיש באמת בעיה, זה מגיע בעיקר בזמן מנוחה אך אני מרגישה את זה גם במהלך היום, מה ניתן לעשות? איך לטפל ? והאם יש ממה לחשוש כיוון שיש אנשים ששנים סובלים מזה אני חוששת שזה יהפוך לטיקים וזה יהיה גלוי לאנשים אחרים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זה לא עובר מה לעשות?

הוספת תגובה

• זה לא עובר מה לעשות? - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    04/10/2014

יש לבצע אמג להיבדק ע״י נוירולוג לא לשתות קפה וקולה ולהרגע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה כבר חודש וחצי נבדקתי ע"י נוירולו

ל'
    04/10/2014

נבדקתי ע"י נוירולוגית ששללה als וגם אמרה שאין צורך בemg אבל זה כבר חודש וחצי כך..זה לא עובר..לא יודעת אם להסתמך רק על בדיקה ידנית או ללכת לעוד ייעוץ..היא אומרת שזה נובע מלחץ...קשה לי להאמין כי לפני שזה קרה לא היה משהו מלחיץ מיוחד שיגרום לזה..מה לדעתך אני צריכה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה כבר חודש וחצי נבדקתי ע"י נוירולו - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    10/10/2014

כתבתי שיש לבצע אמג זו לא בדיקה קשה והיא מדיקת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו