קפיצות שרירים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קפיצות שרירים
    א
    21/09/2014

שלום,
    אני בת 24 וכבר מעל ל9 חודשים אני סובלת מרעידות וקפיצות שרירים שמלווים בסחרחורת בגלל הקפיצות אני מרגישה כל פעם שכל דבר שאני מסתכלת עליו זז יש לי חולשה בכל הגוף נוקשות בשרירים בעיקר בפנים ונימול בידיים וברגליים וקושי לבצע פעולות מוטוריות יש לי דופק מואץ מדי פעם וטשטוש בעין ימין יש לציין כי ביצעתי ct ראש ולא היה ממצא פתולוגי הייתי אצל 2 נוירולוגים שונים בטווחי זמן שונים ושניהם סבורים כי מדובר בחרדה הטיפול האחרון שניתן לי הוא בכדורי רמוטיב 500 מג אני משתמשת כבר יותר מ30 יום ואינני רואה שיפור במצב אלא להפך אני מאוד חוששת שאין פתרון לבעיה שלי ולכן אני נכנסת יותר ללחץ.. האם יש בדיקוץ נוספות שאוכל לבצע? או שזה נובע מחרדה ואצטרך להשלים עם כך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קפיצות שרירים

הוספת תגובה

• קפיצות שרירים - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    04/10/2014

מה זה קפיצות שרירים שרואים? אם כן אז יש לבצע בדיקות דם מקיפות אמג וכן מרי אם הכל תקין אז סימן שהרימו טיב לא עוזר ויש לקחת משהו יותר חזק כמו ציפרלקס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו