מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית שינה ומכלול סמפטומים!אלון06/10/2014
כבר הרבה זמן יש לי בעיה שינת מוזרה ומטרידה נורא, הגוף כאילו לא רוצה שאני ישן יותר מ 4 שעות בלילה, תמיד אחרי 4 שעות שינה אני מתעורר עם ידיים רדומות ולא נעימות והגוף מרגיש באי נחת, בסבל, לפעמים נוקשות, תחשות שמקשות להירדם שנית, אם איכשהו אני מצליח להירדם שנית אז אחרי בערך שעה אני עוד פעם מתעורר עם מצב גופני קשה יותר, עם כאבים מוחמרים בגוף, יותר סבל והרגשה כאילו העצבים בגוף מזועזעים, לא תקינים...
קצת רקע נוסף: כבר כ 8 חודשים אני סובל מבעיות בריאות בגוף, השתנה לא טובה ומהוססת, כמה פעמים הגעתי כמעט למצב של עצירת שתן(אני עדיין בבירור אצל אורולוגי האם יש סיבה אורולוגית, עשיתי צילום ציסטוגרפיה של השופכה כאשר שני אורולוגים איבחנו שיש היצרות בשופכה אבל אורולוג אחר, פרטי ומומחה יותר קבע שהצילומים לא חד משמעיים וצריך לבצע בדיקה נוספת ציסטוסקופיה כדי לברר), יציאות של צואה גם לא כל כך סדירות ובעייתיות, המהלך היום יש לי כאבים בגוף, צוואר, עורף, פרקים, צלעות, כאב ראש נקודתי קבוע מאחורה ליד האוזן, כמעט באופן קבוע סובל ממין תחושת בעירה מעיקה בכף יד שמאל ובעין שמאל, כמו כן יש לי הרבה תחושות גופניות כלליות מעיקות שקשה לי להסביר אותם, מין חוסר יציבות עצבית, אי נחת בגוף, תחושות שמוחמרות אפילו בזמן ישיבה קצר לעבוד במחשב...
לפני כ 4 חודשים עשיתי בדיקת EMG ביד ימין וברגל ימין שיצאה תקינה...
אני כבר הרבה יותר ממיואש ומתוסכל מהמצב החמור שלי, אני מעל חצי שנה מושבת ולא יכול לעבוד בגלל המצב הזה, אני סובל המון... מה יכול להיות הסיבה לבעיית השינה המוזרה שלי ולמצב הגופני הרע שלי בכלל? האם יתכן שזה טרשת נפוצה, נוירופתיה, פרקינסון, אולי פיברומיאלגיה, איזה מחלה נוירולוגית מתאימה? מה אני צריך לעשות כדי לאבחן את המצב שלי? אני חייב עזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית שינה ומכלול סמפטומים! - תגובה
ד``ר רונית גלעד10/10/2014זה יכול להיות פיברומיאלגיה כדאי להתייעץ עם ראו מטלוג. וכן לבצע בדיקת מעבדת שינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)