אקו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקו
    רוני
    23/10/2014

בן 57, עם MVP
    עברתי בדיקת ביקורת אקו לב, שלגביה יש לי מספר שאלות , [ היות ובחלק האחרון של הבדיקה הוצמד המתמר לצוואר באיזור הגרון, ] שאשמח לקבל עליהן תשובות
    בחלק האחרון של הבדיקה לאחר שהבודקת עברה עם המתמר על החזה ו הבטן, היא היצמידה אותו לשקע בצוואר, שמתחת לגרון , השקע במרכז שמתחת לגרגורת, ולחצה למשך כרבע דקה,
    זכור לי שבבדיקות אקו קודמות לא נגעו באיזור הגרון,
    מהי הסיבה, ומה ניבדק באיזור הגרון?
    עד כמה שאני מבין באנטומיה במקום זה נימצאת בלוטת התריס ,
    מהו ההיגיון שמאחורי הצמדת המכשיר באיזור זה?
    האם האנרגיה של המתמר , שאינני יודע מה עוצמתה , [כאחת שחודרת דרך הצלעות אז כנראה שהיא לא חלשה ] האם היא עשויה להשפיע בצורה כלשהיא על בלוטת התריס והפארא תירואיד? ואם כן, איך?
    האם יכולה להיות השפעה נוירולוגית כלשהיא כתוצאה מכך?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקו

הוספת תגובה

• אקו - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    24/10/2014

אין השפעה של הבדיקה על שום איבר בגוף כנראה הטכנית נסתה לראות עוד אזור מסוים ולכן יצרה זוית נוספת להסתכל על הלב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקו - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    24/10/2014

אין השפעה של הבדיקה על שום איבר בגוף כנראה הטכנית נסתה לראות עוד אזור מסוים ולכן יצרה זוית נוספת להסתכל על הלב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו