סחרחורות וקושי למקד מבט בפתאומיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סחרחורות וקושי למקד מבט בפתאומיות
    מור
    31/10/2014

שלום,
    מזה מספר שנים איני יכולה לעלות על מתקנים בפארקי שעשועים שיש בהם ורסיה כלשהי של תנועה סיבובית כי מיד נגרמת לי סחרחורת וחוסר יכולת למקד את המבט.
    מה יכולה להיות סיבה לדבר כזה?
    (ברגע שאני ירדת מהמתקן התחושה מיד עוברת)
    ודבר נוסף בבקשה, כשאני הולכת לישון ועוצמת את העיניים כל יום יש לי תחושה כמו "נפילה" או אובדן שיווי משקל ( בזמן השכיבה) שמרגישה גם היא כמו התחלה של סחרחורת שעוברת מיד כשאני פוקחת עיניים.
    עשיתי בשנים האחרונות פעמיים CT ראש בגלל כאבי ראש חזקים (שהשתפרו מאז וגם הבדיקה יצאה תקינה).
    עזרתכם לשפוך אור על העניין איך ניתן לבדוק מה גורם לסחורחורות וחוסר המיקוד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סחרחורות וקושי למקד מבט בפתאומיות - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    31/10/2014

יתכן ומדובר בבעיה מאוזן פנימית לכן יש לבצע ENG ובהתאם לגשת לנוירולוג או מומחה בסחרחורות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה,שאלה

מור
    31/10/2014

אם זה אוזן פנימית אין צורך ברופא אוזניים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה,שאלה - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    31/10/2014

רק מומחה לסחרחרות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו