מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סחרחורת פתאומית וכבדות בראשד``ר מרינה בוקסר16/11/2014
שלום
לפני כשבועיים היה לי סחרחורת פתאומית וכבדות בראש הרגשתי שעוד מעט אני עומדת להתעלף ונאלצתי לשכב במיטה ולנוח עם רגליים מורמות
מאז המקרה הזה ועד היום אני יום יום עם סחרחורת אני מתקשה לתאר את ההרגשה,, זה מין אי יציבות ראש כבד וחוסר ריכוז וכשאני מניעה את הראש במהרה זה מחמיר ,, איני חשה שהחדר מסתובב או משהו אלא כשאני הולכת או קמה זה מחמיר אני גם לא מפוקסת זה ממש מפריע לי
יש לציין שלפני חודש וחצי הייתי בחו"ל , במטוס תמיד אני סובלת מכאבים באוזניים אני לא יודעת אם זה קשור אבל כבר זמן מה שיש לי אי נוחות באוזן ימין כמו לחץ ואוויר לפעמים שאני מדברת הקול שלי מפריע לי וכשיש רעש גבוהה אני ממש סובלת לפעמים כשאני ישנה מרגישה כמו משהו שמושך לי את האוזן פנימה , רופא אף אוזן גרון בדק ואמר שהאוזן נקייה !! הוא שלח אותי לבדיקת שמיעה ליתר ביטחון ,, אני פשוט בלחץ וחרדה שאולי יש לי גידול מוחי , אציין שאין כאב ראש כלל רק כבדות , לפני חצי שנה קרה לי שהיה לי סחרחורת סיבובית שחלפה לאחר חודש וגם סבלתי מאוד וחשבתי שכל החיים אני תקועה עם המצב הזה.
בת 23 +תינוקת שוקלת 48 גובהה 164* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר שיווי משקל - תגובה
ד``ר רונית גלעד21/11/2014יכול להיות שהסחרחרות ממקור אזני כדאי לעשות eng ולפי התוצאות של זה ובדיקת שמיעה לשקול בצוע מרי מוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)