מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעה משונה ומדאיגהאחת18/12/2014
שלום, אני בת 30, בריאה, לא נוטלת תרופות.
לפני מספר ימים עברתי חוויה מבהילה, הרגשתי מן הפרעה מוזרה בעין שמאל, כאילו משהו שקוף מכסה חלק מהעין. הבטתי במראה וראיתי שאין כלום. תוך כדי כך הרגשתי מן גל מוזר בגוף ולפתע הרגשתי שאני מתנתקת מהסיטואציה. ההפרעה בעין נעלמה. הייתי בחנות והמוכרת דיברה איתי, שמעתי את עצמי עונה לה אוטומטית והרגשתי כאילו אני לא עצמי. לאחר כמה דקות החלטתי ללכת הבייתה. לקח לי כארבעים דקות להגיע הבייתה והרגשתי עדיין את אותה התחושה המשונה, כאילו אני בסרט וכל המציאות נראית מעט שונה, הצבעים נראו חדים ובהירים יותר. למרות שתיפקדתי כרגיל (אוטומטית). כשעה לאחר התופעה המשונה התחיל כאב ראש חזק (מעולם לא הייתה לי מיגרנה) וכאב הראש נעלם אחרי חצי שעה בפתאומיות, היוה לי רגע קצר של פאניקה מהמצב המוזר. ואז שקעתי בעייפות עצומה ובלתי נשלטת והלכתי לישון לכמה שעות. מאז עברו כמה ימים, אין יותר כאבי ראש אבל תחושת הנתק מהמציאות נותרה, ומתגברת יותר באור היום או בתאורה של פלורוסנט. אני מרגישה אדישה ועייפה מהרגיל וישנה הרבה. הייתי אצל ניורולוג שעשה לי כמה בדיקות במקום של רפלקסים וכו' ולא מצא שום בעיה וקיטלג זאת גמיכרנה. נראה לי לא הגיוני שממיגרנה של חצי שעה אני באפקט כל כך מתמשך כבר חמישה ימים... הפנה אותי לCT ועוד כמה בדיקות שהתור להן אורך חודשים וייקח זמן לא מעט עד שאעשה אותן. הייתי שמחה לדעת האם יש השערות או רעיונות מה לא בסדר איתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעה משונה ומדאיגה - תגובה
ד``ר רונית גלעד20/12/2014יכול להיות מיגרנה אכן יש לבצע סיטי וכן eeg
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)