מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר שיווי משקל ורעד בלתי נשלטעמית ק28/12/2014
שלום ד"ר
אני בת 34 עם בעיות שרירי צוואר, לפני כשנה מבהלה הראש שלי נטה חזק לאחור והרגשתי כאב חד בצד האחורי של הראש, כאבים שנמשכו כמה ימים, סחרחורות ותחושת כבדות עורפית. לאחר ביקור אצל רופא נאמר לי שזו צליפת שוט זה יעבור במנוחה והורה לי לשתות אתופן לפי הצורך.
הכאב עבר אך שמתי לב שבעת בהלה (קול חזק, נביחה חזקה תקתוק דלת פתאומי) גורמים לי לתחושה של זעזוע בעורף, זרם חזק לכל הגןף, רעד בלתי נשלט ברגליים וחולשה בשרירי הרגליים.
התעלמתי מכך בידיעה ששרירי הצוואר שלי חלשים ועליי לחזקם וכך עשיתי.. בשבועיים האחרונים אני מרגישה חוסר שיווי משקל, תחושת ריחוף וחולשה בשרירי הרגליים, בעת הליכה אני מתקשה בפסיעה בצעדים גדולים והולכת בצעדים קטנים מאוד, כשאני מאבדת שיווי משקל אני מרגישה רעד חזק שמגיע מהעורף לכל הגוף ועיוות ברגליים כ-3 שניות מה שמקשה עליי את היציבות ומגביר את הפחד מנפילה.
כרגע אני מחכה לתור שלי אצל נירולוג ומחר אני אמורה לעשות בדיקות דם מקיפות.
אשמח לשמוע את חוות דעתך אם זה אפשרי
תודה יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר שיווי משקל ורעד בלתי נשלט - תגובה
ד``ר רונית גלעד03/01/2015יש להיבדק בדיקה נוירולוגית ואם היא תקינה זה יכול להיות על רקע חרדתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)