מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכת ראשחנה30/12/2014
שלום רב,
לפני כמה שעות כשישבתי ברכב ועמדתי לנהוג מבלי משים הרכב היה על ריברס והתנגשתי ברכב שחנה מאחורי (לרכב שמאחורי שלום, רכבי היה כבר מעוך אחורנית לפני כן) אך אני נחבטתי בחלק האחורי של ראשי מהחלק העליון של המושב. אני יודעת שכאבי ראש עשויים להופיע רק למחרת האירוע אך מה שחשוב לי לוודא זה שחלילה המוח לא ניזוק. אודה על חוות דעתך בעניין. (יש לי רגישות באזור אך אני גם סובלת ממגרנות/כאב אש תעוקתי בעיקר על רקע הורמונאלי כך שקשה לי לבודד את המקור לרגישות המקומית כרגע. כנ"ל לגבי זה שהרגשתי טשטוש בראיה וקושי למקד את עיניי על מסך המחשב אך תופעה זו הופיעה לי גם לפני כמה ימים בלי קשר למכה והייתה קשורה למגרנות או לחילופין לדלקת באוזן כך שקשה לי לבודד אם הערב זה היה בהשפעת המכה. מה שכן, כשרציתי לתאר את שאירע לי המילה ריברס נשמטה מזכרוני כמה פעמיים וכל פעם זכרתי רק להגיד שההילוך היה על האות R וכשניסיתי לשלוף את המילה ריברס, לא הצלחתי. אולי זה גם מהמתח בו הייתי נתונה אך חשוב לי לוודא שמוחי לא נפגע.,תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכת ראש - תגובה
ד``ר רונית גלעד03/01/2015נראה שאין פגיעה במוח במיוחד אם לא איבדת הכרה מעקב אצל נוירולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)