נימול בצד שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נימול בצד שמאל
    מיכל
    11/02/2015

מאתמול (מעל 24 שעות) יש לי נימול לא פוסק בכף יד ורגל שמאל. בדקות האחרונות אני מרגישה נימול גם בצד שמאל של הפנים. אבל אני חושבת שזה אולי קשור ללחץ שאני נמצאת בו כתוצאה מהנימול. האם יש לי למה לדאוג? קבעתי תור לרופא ליום שישי.. יש צורך להקדים? או ללכת עכשיו? בבקשה תענו לי מהר. אני מאוד חרדה לבריאות שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נימול בצד שמאל

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

מיכל
    11/02/2015

אגב אני בת 25 בריאה בדרך כלל. לוקחת גלולות. אמורה לקחת B12 אבל לא הדפסתי על זה ב3 שבועות האחרונים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מענה מהיר

אלי
    11/02/2015

למענה הכי מהיר ובטוח תתקשרי למוקד הקופה שלך, תבקשי לדבר עם אחות והיא תפנה אותך למקום המתאים אולי למיון, אולי לחכות ומחר וללכת לרופא וכו'. ובעניין התוסף, אם את אמורה לקחת אז תקפידי, אני יודעת B12 של סולגאר נספג מהר מאוד בגוף. זה ויטמין מאוד חשוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נימול בצד שמאל - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    13/02/2015

יש להיבדק ע״י נוירולוג בהקדם אם נבדקת היום אז זה בסדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובה- עוד שאלה

מיכל
    15/02/2015

הייתי אצל רופא משפחה וקבעתי תור לנוירולוג. הרופא משפחה טוען שזה ככל הנראה תוצאה של מחסור חמור בB12. האם זו יכולה להיות הסיבה? אני עדיין מאוד מאוד מודאגת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו