מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נימול בצד שמאלמיכל11/02/2015
מאתמול (מעל 24 שעות) יש לי נימול לא פוסק בכף יד ורגל שמאל. בדקות האחרונות אני מרגישה נימול גם בצד שמאל של הפנים. אבל אני חושבת שזה אולי קשור ללחץ שאני נמצאת בו כתוצאה מהנימול. האם יש לי למה לדאוג? קבעתי תור לרופא ליום שישי.. יש צורך להקדים? או ללכת עכשיו? בבקשה תענו לי מהר. אני מאוד חרדה לבריאות שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה
מיכל11/02/2015אגב אני בת 25 בריאה בדרך כלל. לוקחת גלולות. אמורה לקחת B12 אבל לא הדפסתי על זה ב3 שבועות האחרונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה מהיר
אלי11/02/2015למענה הכי מהיר ובטוח תתקשרי למוקד הקופה שלך, תבקשי לדבר עם אחות והיא תפנה אותך למקום המתאים אולי למיון, אולי לחכות ומחר וללכת לרופא וכו'. ובעניין התוסף, אם את אמורה לקחת אז תקפידי, אני יודעת B12 של סולגאר נספג מהר מאוד בגוף. זה ויטמין מאוד חשוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנימול בצד שמאל - תגובה
ד``ר רונית גלעד13/02/2015יש להיבדק ע״י נוירולוג בהקדם אם נבדקת היום אז זה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובה- עוד שאלה
מיכל15/02/2015הייתי אצל רופא משפחה וקבעתי תור לנוירולוג. הרופא משפחה טוען שזה ככל הנראה תוצאה של מחסור חמור בB12. האם זו יכולה להיות הסיבה? אני עדיין מאוד מאוד מודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)