מכה בראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכה בראש
    חלי
    15/03/2015

שלום,קיבלתי מכה בראש כשנכנסתי לרכב המכה לא הייצה חזקה מידי אבל כן כאב לי קצת המקום,לאחר חצי שעה התחלתי להרגיש בחילה אבל לא הקאתי,הראש לא כאב לי אבל כן לחץ לי בצד של הראש שבו קיבלתי מכה.עכשיו לאחר יותר מעשר שעות עדיין יש לי בחילה האם לדאוג? יש לציין כי לפני ארבעה חודשים גם קיבלתי מכה אבל חזקה יותר והבחילות והכאבי ראש נמשכו חמישה ימים...בנוסף לקחתי אופטלגין אפילו שאין לי כאב ראש האם בסדר ? למה עלי לשים לב ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכה בראש

הוספת תגובה

• מכה בראש - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    20/03/2015

כן זה יכול להיות בסדר לא צריך לדאוג רק אם זה מחמיר משמעותי או מופיעות הקאות יש לפנות לבדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכה בראש

חלי
    21/03/2015

שלום, אני כבר שישה ימים אחרי המכה ועדייו יש לי קצת בחילה לא כל יום ולא לאורך כל היום אבל קיימת, בנוסף יש לי כאב בצד שמאל של הראש הצד של המכה, זה כאב עמום ולוחץ לא חד...האם תקין לאחר 6 ימים שהראש עדיין כואב ? האם לפנות לבדיקת רופא? פרט לכך לא הייתה החמרה לא בראייה,לא הקאות ולא בלבול או בעית זכרון....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו