כאבי ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש
    נעם
    19/03/2015

שלום רב,
    בן 46, ברגע שאני משנה תנוחה לשכיבה ובהתעוררות בבוקר, אני מרגיש לחץ בתעלות האף ארובות העיניים ותחושה של בליעת ליחה. התופעה נמשכת כבר כמעט שנה, הייתי אצל אאג והכל תקין כולל CT סינוסים. כאבי הראש והלחץ מורגשים בשכיבה אך כשאני עומד הכל נעלם, מנגד אם אני נשאר במצב פרקדן עם כאבים אלה במשך זמן רב ולא קם מייד, כאב הראש מלווה אותי במשך רב שעות היממה. התופעה היא ברמה יומית ללא תלות עונתית.
    הייתי השבוע אצל רופאת המשפחה וקיבלתי ממנה כדור לייבוש הנוזל וטיפות אף, כך שנראה שמבחינת הכיוון הוא כן אאג. דבר נוסף שאבקש לציין שאני סובל מדום נשימה קל - בינוני (26 הפסקות לשעה). אשמח להבין האם בכל זאת יתכן והבעיה הינה ניאורולוגית? אציין גם שאני מרגיש גם מן מתח בצוואר.
    תודה
    נעם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש

הוספת תגובה

• כאבי ראש - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    20/03/2015

אם אכן סיטי סינוסים. תקין למרות שאכן זה נשמע כבעיה במערות הפנים אז כדאי לבצע גם סיטי מוח אם לא בוצע בזמן סיטי סינוסים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו