שאלה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה.
    בטי
    30/03/2015

שלום רב,
    המקרה קרה לי אתמול יום א', היייתי בסופר וכאשר הגעתי לקופה הייתה לי קצת סחרחורת והרגשתי שכל הגוש שלי מכוסה בזיעה, יצאתי מהר החוצה התיישבתי ברכב וזה חלף לאחר מספר דקות.
    חזרתי בשנית לסופר כדי לסיים את הקניה בקופה, כאשר הגעתי כבר לסוף התאליך כלומר לתשלום קיבלתי שום סחרחורת חזקה והיידים התחילו לרעוד לי, ביקשתי כוס מים והתיישבתי בצד ושתפתי את פניי עם המים וזה חלף אבל זאת הייתה הרגשה של כמעט עילפון בסופו של דבר סיימתי את הקנייה וחזרתי לביתי. מאז אתמול בנוסף יש לי גם שלשולים וקצת כאבי בטן שכנראה קשורים לזה שאני משלשלת.
    ברצוני לציין שביום שבת בלילה לא ישנתי בכלל וכל זה קרה ביום ראשון.
    ברצוני לשאול האם יש קשר בין הזיעה שעטפה אותי לפתע והסחרחורת לבין השלשולים ? האם יכול להיות שזה וירוס או חלילה משהו חמור יותר כמו ארוע מוחי חולף.

לתשובתכם אודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה.

הוספת תגובה

• שאלה. - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    05/04/2015

בהחלט יתכן שזה וירוס שגרם גם לסחרחורות וגם לשלשולים שאר התופעות נובעות מלחץ אם זה ממשיך כדאי לפנות לרופא לבצע בדיקות דם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו