מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רעד בידייםיעל19/04/2015
שלום,
אני בת 33. כבר כ 8 שנים סובלת מעייפות לא קלה עקב שינה לא איכותית ולא מרעננת.
בדיקה במעבדת שינה אני לא מסוגלת לעשות כי לא נירדמת עם החוטים וישנה עם הבטן.
כל שאר הבדיקות תקינות ואובחנתי עם CFS.
לא הרגשתי בדיכאון אבל ניסיתי בכל זאת במשך כ- 6 שנים לקחת אפקסור וסימבלטה במינון מקסימלי ולא היה שיפור מבחינת העייפות או איכות השינה.
העניין הוא שעשו לי במהלך השנים כמה בדיקות נוירולוגיות.
כל הרופאים ציינו שי שלי רעד בידיים(רעד קל). ואני כמובן גם שמה לב לזה ביום יום.
נוירולוג אחד אמר שזה בטח בגלל הסימבלטה תופעות לוואי.
זכרתי שהיה לי את הרעד עוד לפני תחילת נטילת ה SNRI אבל לא ציינתי זאת כי חשבתי שאין מה לעשות.
בכל אופן כבר מספר חודשים שאני לא לוקחת אף תרופה מסוג SNRI או SSRI
והרעד לא השתפר ונשאר ושוב בבדיקה נויורלוגית צויין שיש לי רעד.
רציתי בבקשה לברר: האם הנתון הזה יכול להעיד על כך שחסר לי דופמין?
ואולי כדאי במקרה שלי לנסות תרופה שעובדת על דופמין כמו וולבטרין ואולי זה גם יעזור לעייפות הקשה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
יעל19/04/2015כל שאר הבדיקת הנוירולוגית תקינה (למעט הרעד). ביצעתי לפני שנתיים MRI מוח שיצא תקין, ויש לי רגישות מאוד גבוהה לאורות חזקים.
בעצם כל מקום שיש בו פלורוסנטים גורם לי לרגישות ולמעיין סנוור... דבר שהתחיל
אחר שהתחילה העייפות הקשה(לא נולדתי ככה).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעד בידיים - תגובה
ד``ר רונית גלעד28/04/2015הרעד לא נגרם מחוסר דופמין זה רעד או ממצבי לחץ או באמת תופעת לואי מתרופות או מצב תורשתי אם הרעד לא חזק עדיף לחיות איתו ללא טיפול בנתים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)