תחושה בעיקר בלחיים ולעיתים עולה למצח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושה בעיקר בלחיים ולעיתים עולה למצח
    ד``ר רונית גלעד
    30/04/2015

שלום רב,

יש לי תחושה בעיקר בלחיים ולעיתים עולה למצח של מעיין זרמים ( דומה למצב שקר בפנים והעור מתכווץ). התופעה היא רק בשעות האחרונות כשהיא נעלמת וחוזרת מידיי פעם. התחושה היא סימטרית , מעבר לכך אין לי סימפטומים אחרים מלבד העובדה שזה מאוד מלחיץ ואני גם טיפוס מאוד לחוץ וחרדתי.
    אשמח אם תוכל לתת לי השערה או להפנות לרופא הרלוונטי, או לחכות ואולי זה פשוט יעבור..
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תחושה מוזרה בפנים

ליאת
    04/05/2015

שלום רב,
    אמנם עדיין לא קיבלתי מענה, אבל התחושות של הזרמים/ שריפה בפנים עדיין קיימות כל היום עם הפוגות קלות של כמה דקות . חשוב לי לציין שכשאני שוכבת בלילה התחושה נעלמת.
    כמו כן הייתי אצל רופאת משפחה שטענה שמדובר כנראה מלחץ מאחר והתחושה היא סימטרית, כמו כן התחושות הם רק בלחיים - לעיתים בחלק התחתון ולעיתים בחלק העליון.
    קבעתי אלייך תור ביום רביעי, אבל עד אז.. אשמח להשערה כי אני ממש לחוצה!!

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחושה מוזרה בפנים - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    05/05/2015

זה נשמע כמצב של לחץ נפשי אבל כדאי גם להתייעץ עם רופא אאג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחושה מוזרה בפנים

ליאת
    06/05/2015

תודה על המענה.
    אתמול הייתי אצל נוירולוג שביצע בדיקה גופנית והחליט שזה מלחץ נפשי ונתן לי כדורי הרגעה. השאלה שלי היא שהיום התחלתי להרגיש כמו צמרמורות/ זרמים ביד ימין. האם זה גם יכול להיות מלחץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו