איטיות במוטוריקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איטיות במוטוריקה
    ברכה
    04/05/2015

שלום וברכה
    אני בת 38 +3 כרגע עקרת בית אני מתפקדת די לאט באיטיות כל דבר שאני עושה כרוך בהמום זמן למשל ניקיון הבית אני גרה בדירה די קטנה 2 חדרים אמנם יש מקומות עמוסים שאני שוטפת כל הבית יסודי לוקח לי כמה שעות טןבות עם מנוחה קצרה בין לבין (מתעייפת מהר)
    בבישולים בישול שיחסית קצר אצלי זה לא פחות משעתיים
    בכלל כל דבר התארגנות מיון וכו....לוקח זמן רב. יש לציין שלמדתי בכיתה קטנה עם בעיית קשב וריכוז בילדותי לא גילו זאת אני שמה לב אישה שעושה משהו בשעה לי יכול לקחת כמה שעות
    קיפול כביסה גם כל פעולה לוקח לי זמן ואני מוצאת את עצמי נידפקת עם התיפקוד עד מאוחר
    עוד מעט אצטרך לעבוד ובכלל יקשה עליי איך יהיה לי זמן גם לבית בישולים
    שנה שעברה הייתי אצל נויירולוג בדק ביקטנה ואמר בסדר לא אמרתי לו על הבעיה הוא אמר יש בדיקות אבל עולה המון כסף כי זה לא בסל הבריאות ולא היה לי אפשרות להמשיך
    מה במיקרה שלי אני אמורה לעשות? להמשיך ליסבול אולי יש פיתרון? למי יש לי ליפנולי לי ליפנות אם יש אפשרות לטפל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איטיות במוטוריקה

הוספת תגובה

• איטיות במוטוריקה - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    05/05/2015

יש לפנות לנוירולוג שמתעסק בהפרעות קשב וריכוז ולעשות אבחון לזה ואז ניתן לקחת ריטלין אם יש צורך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה המשך....

ברכה
    05/05/2015

שנה שעברה הייתי אצל נויירולוג בדק אותי בדיקה שיטחית של מספר דקות ושלל על בעיית קשב אך נתן לי דף למלות שאלון וכבר לא באתי מאז.
    הוא אמר שיש בדיקה מקיפה שזה המון כסף לא בסל הבריאות ואין ביכולתי לממן. מעולם לא שתיתי ריטלין איך זה קשור? זה יתן לי מרץ ותיפקוד יותר טוב? אם בכל זאת שוב אצטרך ללכת לנוירולוג ואציין את מה שאני עוברת יש מצב שיתן לי ריטלין?
    הרופא שהייתי אצלו שלל שאקח ריטלין
    אם אלך אחליף רופא אשמח לתשובה תודה רבה וערב טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו