חשד לכאב ראש מקבצי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשד לכאב ראש מקבצי
    שי
    17/05/2015

שלום מזה מספר חודשים שהפסקתי לקיים פעילות ספורטיבית (קטרגל) לאחר שחוותי כאב ראש יוצא דופן בתחושה שאני לא יודע להגדיר באיזה סוג כאב מדובר, שלראשונה חוויתי אותו במאמץ מחשבתי(פסיכומטרי) מלפני שנתיים, עם כניסתי ללימודים אקדמיים חוויתי אותו מספר פעמים. הרקע שלי אני בן 28 סובל מחרדה מזה כ-11 שנים, קראתי על כאב ראש מקבצי לאחרונה וקיימת מידה של התאמה (התקף כאב ראש שמתחולל בצד אחד של הראש ברגע של לחץ ומתח, נשימה מנחיר אחד , נזלת אלרגית, הימים שלאחר מכן מלווים בכאב ראש משתק ולא ניתן לקיים חיי שגרה ) חשוב לציין שאני מתמודד עם הכאב ללא כדורים, רציתי לשאול האם יכול להיות קשר בין קיום התקף שכזה מיצירה של חרדה / מתח? האם זה מסכן אותי ? ואיך ניתן לאבחן - האם דרך הדמייה MRI/ CT. ואיך ניתן לטפל על מנת שתחושת הכאב תיקטן ותדירות ההתקפים לא תגדל ואף תקטן .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשד לכאב ראש מקבצי

הוספת תגובה

• חשד לכאב ראש מקבצי - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    29/05/2015

אכן זה יכול להגרם ממצבי לחץ כדאי לבצע פעם בחיים סיטי מוח לגבי טיפול בזמן התקף ניתן לקחת כדור יש להתייעץ עם נוירולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו