מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראשמרב26/05/2015
שלום, מזה 4 שבועות אני סובלת מכאב ראש שמתאפיין בתחושת לחץ באיזור העליון של הראש בעיקר, קרקפת רגישה מאוד. הכאב קיים רוב הזמן בעוצמות משתנות, נוטה להחמיר בערב. ללא הקאות או חום, לא מעיר משינה. מדי פעם גם תחושת לחץ באוזניים. בנוסף תחושת מתח בצוואר ובלסת. בדיקת עיניים וא.א.ג תקינות. בדיקות דם כלליות נכון ללפני חודשיים תקינות, סוכר תקין, ברזל תקין.
לפני שנתיים עברתי תקופה של כחודשיים של התקפי מיגרנות וגם כאבי ראש (לא מיגרנות), אושפזתי ועברתי הדמיות CT ו MRI תקינות. במהלך האישפוז עברתי בדיקת ניקור מותני שבמהלכה נמצאו 26 תאים, כנראה של דלקת קרום המוח ויראלית (האבחנה לא היתה ברורה). בזמנו שוחררתי עם אבחנה של מיגרנות על רקע הורמונלי. יש לציין שבאותה תקופה היה לי התקן תוך-רחמי, וכמה ימים אחרי שהוצאתי אותו הפסיקו המיגרנות ומאז לא שבו לשמחתי.
אתמול הלכתי לנוירולוג ששלח אותי ל CT מוח, ונתן לי מרשם לכדורי amitriptyline ליטול כל יום למשך שבועיים כדי לשכך את התח בצוואר. אמר שבמידה וכאב הראש לא יחלוף ירצה לאשפז אותי שוב לצורך ניקור מותני נוסף.
האם יש אכן צורך בבדיקה כזו שוב? האם יש צורך בנטילת הכדורים הללו (הבנתי שהם נוגדי דיכאון)? האם יש כיוונים אחרים שכדאי לבדוק?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש - תגובה
ד``ר רונית גלעד29/05/2015הטיפול נוגד דכאון עוזר לעיתים גם לכאבי ראש כרוניים אבל אם אכן הכאבי ראש לא עוברים יש לבצע שוב בדיקת ניקור מתני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)