מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר שיווי משקל וכאבי ראש - סחרחורות בתדירות גבוההד``ר רונית גלעד27/06/2015
ד״ר שלום, אני בת 33 בריאה בדרך כלל למעט אסטמה קלה.
מזה כחודשיים וחצי סובלת מחוסר יציבות/שיווי משקל.
זה התחיל כסחרחורת רגילה בתדירות גבוהה אך התחלף למצב של חוסר יציבות.
אני מתנדנדת בזמן עמידה/הליכה ובכלל...גם במצב ישיבה ואף שינה.
נוטה בעקבות כך להתקל בדברים ותמיד מחפשת תמיכה בכדי לא ליפול.
כמה ימים לאחר שהחלה התופעה התווספו כאבי ראש קשים באחורי הראש ובאזור הרקות. חודש סבלתי בשקט כולל נפילות כי חשבתי שיחלוף..
ואז בלית ברירה פניתי לעזרה רפואית...נעשו לי בדיקות דם, שמיעה, ראייה, טימפנומטריה, ברה ואפילו CT ראש וכולם היו תקינים יחסית (ראייה יש בעיה עם ראייה מרחוק, התאמתי משקפיים נאמר לי שזה לא מזה. ברה הבדלים לא משמעותיים בין האוזניים).
בדיקה נוירולוגית תקינה סה״כ למעט ״ברומברג- מתנדנדת מעט עם עיניים סגורות.
מעט מתקשה ללכת בטנדם״. ניתן לי בינתיים בטאהיסטין.
והופנתי לנוירוכירוג - לפני 9 שנים ניתוח דיסקוטומי צווארי C5-6. תשובת הצילום:
״מצב לאחר ניתוח C5-6 אי סדירות קונטור בלוחית עליונה והנמכה יחסית של גובה החוליה ב C6. גובה שאר החוליות שמור.
ללא עדות לדיסלוקציה״.
האם משהו פה יכול להסביר את חוסר השיווי משקל וכאבי הראש? יש לציין כי בניתוח הושתל שתל מלאכותי לקיבוע החוליות ב C5-6.
כמו כן, הנוירולוגית שלי חלתה וניקבע לי לרופאה מחליפה שסטרה את כל מה שרשמה קודמתה (קצת מרגיש כמו ״תחרות״ בין הרופאות)ורשמה כי ישנם החזרים בידיים מעט פחות משמאל ושייכה לניתוח (דווקא טרם הניתוח התחושה הירודה הייתה מימין) ואף ביטלה את כדור הבטאהיסטין והמירה אותו לאלטרולט 1 ביום 10 מ״ג. (נאמר לי שזה כדור נוגד דכאון!! זה נכון??) לטענתה זהו מינון נמוך מאוד ואין קשר לדכאון אך גם לא אמרה שזה יואיל לחוסר השיווי משקל/לכאבי הראש...לא רוצה סתם להכניס כימיקלים מיותרים לגוף...האלטרולט ביכולתו להפחית חוסר שיווי משקל/כאבי ראש?
בינתיים, ללא נטילת שום תרופה יש הקלה מסויימת וזה לא קורה 24/7 ואני זוכה לשעות רגועות ביום אבל יש גם ימים ושעות שזה אינטנסיבי.
כאבי הראש מחמירים מאוד.ומעירים משינה.
בבקשה אם תוכלי לכוון אותי...אני לא אישה מפונקת ואילו זה לא היה מעיק/כואב ומטריד כ״כ לא הייתי פונה כלל לרופא...
אשמח לעשרה, תודה מראש וסליחה על הפנייה הארוכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר שיווי משקל וכאבי ראש - תגובה
ד``ר רונית גלעד27/06/2015תבקשי לבצע מרי מוח וצואר אם ניתן למרות הקבוע שבוצע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)