מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הירדמות גפייםאלון07/07/2015
שלום ד"ר,
בן 26, רקע רפואי: לפני 4 שנים כריתת אדרנל אחד על רקע פיאוכרומוציטומה. בחודשים האחרונים חשתי שוב לא טוב וכעת יש חשד גבוה להישנות פיאו באדרנל השני (על בסיס הוכחה ביוכימית בשתן ובפזלמה של קטכולאמינים מוגברים, מיפוי MIBG חיובי לאדרנל השני). כעת מטופל בחוסמי אלפא וביתא (קדקס+ קרדילוק), עם הטבה בהרגשה. טרם נתקבלה החלטה טיפולית סופית בנושא, זה דיי חדש.
מזה כחודשיים סובל מהירדמות של הגפיים, בשלל מצבים (בעיקר במנוחה), בגבהים שונים של הגפה, לפעמים הירדמות "רגילה", לפעמים ירידה תחושתית שכזו, ולפעמים ממש נימול. בנוסף, פעמים שאני חש כפילות בראייה, שמייצבת ספונטנית לאחר מס' שניות שבהן אני עוצר לרגע מפעילות. האם יש מקום לעשות בירור נוירולוגי? קצת מותש מבדיקות וכו, אבל זה מפריע לי וקורה כמעט כל יום בחודש האחרון.
תודה רבה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הירדמות גפיים - תגובה
ד``ר רונית גלעד18/07/2015זה יכול להיות קשור לגדול ולאחר הוצאת הגדול יעברו גם התלונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)