דברים מוזרים שקורים לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דברים מוזרים שקורים לי
    שרון
    20/07/2015

שלום,
    אני בן 21.
    בזמן האחרון קורות לי תופעות מוזרות בזמן ההירדמות על סף שינה, ורציתי לשאול:
    על סף השינה אני מרגיש:
    א- תחושת מכות חשמל בכפות רגליים וכפות ידיים, וברגליים מאחורי הברכיים.
    ב- אני שומע צלצולים באוזניים.
    ג- אני לא מרגיש את הגרון וחלק מהלשון למספר שניות (ואתמול גם חלק מהפנים).
    ד- כשהעיינים סגורות אני רואה כל מיני צורות משונות כמו עיגולים לבנים והבזקי אור לבנים.
    ה- אתמול כשכל זה קרה לי פתחתי את העיינים וראיתי פרצוף של בן אדם שאני מכיר בצורה מאוד ברורה (למשך שתי שניות- כמובן שהוא לא עמד ליידי- בחדר לא היה אף אחד).
    יש לציין שכאשר כל זה קורה לי אני מרגיש מאוד רע בכל הגוף, משהו שקשה לי לתאר- פשוט הרגשה רעה.

כל התופעות שתיארתי לך קורות לי על סף שינה, אני מתעורר מהתופעות האלה, חוזר לישון וזה קורה שוב מספר פעמים. (אתמול למשל זה קרה 3 פעמים)
    עלה על דעתי שאולי מדובר במחלת האפילפסיה מפני שבמשפחתי המורחבת יש שלושה אנשים שיש להם אפילפסיה:
    סבתי שקיבלה זאת לאחר אירוע מוחי, ועוד שתי קרובות רחוקות יותר.
    בנוסף שכחתי לציין שלפני כמה ימים היה לי כאב בראש ובעין בזמן הזזת העיינים למעלה ולצדדים במשך יום אחד, הלכתי לרופאת עיניים שהרחיבה לי את האישונים וקבעה שהכל בסדר.
    שאלותיי הן:
    האם המתואר יכול להתאים לאיזה שהיא בעיה נוירולוגית, או לחילופין מחלת האפילפסיה, ואיזה בדיקות עליי לבצע?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דברים מוזרים שקורים לי

הוספת תגובה

• דברים מוזרים שקורים לי - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    25/07/2015

כן יכול לעיתים להיות קשור לאפילפסיה כדאי להתייעץ עם נוירולוג ולבצע EEG ct

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו