מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרההילה05/08/2015
שלום ד"ר מצטערת מראש על האורך הסיפור הוא כזה,כבר שנה אני מרגישה לא טוב!
לפני ארבע חודשים החלו קפיצות שרירים חזקות בכל הגוף בעיקר ברגליים מהר מאוד החלו גם רדימויות ביידים וברגליים בשתיהם במיוחד במצבי מנוחה(ישיבה ושכיבה) לאחר מכן החלו כאבים כמו כאבי שרירים חזקים ואז באה תופעה של כאבי עצמות ממש חזקה נשלחתי לברורים אך עד היום אין לי תשובה להלן הבדיקות
הולכה חשמלית-תעלה קרפלית מימין במידה בינונית.
EMG מחטים-רשום תקין, ואין עדות לניוון שרירים אם תופעות אלו יימשכו תבצעי בדיקה חוזרת.
בדיקה ניורולוגית-תקינה.
CPK-קצת גבוה 187
סיטי מוח-ציסטה עם הדקקות העצם 6 מ"מ הרחבה קלה של החדרים (רשום מוכרת כציסטה מלידה)
סיטי עמוד שדרה צווארי-בלט דיסק אחורי עם לחץ על השק ב C4 C5
סיטי עמוד שדרה חזי ומותני-
D8-9:שינויים ניווניים של הדיסקית ללא עדות לבלט עם סימני תמט קל הלוחעליון קדמי של חוליה D9 הממצא חשוד כשבר דחוס ישן.
D9-10:שינויים ניווניים קשים של הדיסקית עם סימני טמת קלבלוח עליון קדמי של גוף חוליה D10 הממצא חשוד לשבר דחוס ישן.
D10-11:שינויים ניוונים של הדיסקית ללא עדות לבלט.
השאר רשום תקין.
בדיקות דם כלליות-אנמיה מחסר ברזל
הניורולוג אומר שזה לא מחלה ניורולוגית האורטופד אומר שזה לא מחלה אורטופדית והממצאים בסיטי לא מסבירים את התופעות לבנתיים אני לא ישנה בלילות בגלל הרדימויות של היידים והרגליים יש לי תינוק בן 10 חודשים ואני מרגישה שאני בתוך מערבולת ואין תשובות חד משמעותיות
בבקשה ממך הכוון אותי אמור לי מה לדעתך עוד לבצע לאיזה מומחים לפנות אני רק בת 29 ,תודה וסליחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
ד``ר רונית גלעד15/08/2015נא לבצע מרי עמוד שדרה צואר ולבצע שוב אמג ביח איכילוב או אסף הרופא או וולפסון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)