פוסט קונקשין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוסט קונקשין
    אבי
    06/08/2015

האם נוירונטין או דפלפט או תרופות אנטי אפלפטיות יעילות לפוסט קונקשין מפני שתרופות אנטי פסיכוטיות לא עוזרות וגורמות לי להרגיש זומבי בעבר לקחתי לוסטרל ועזר לי.
    עוד שאלה עברתי בדיקת spect מוח ורשום שם שנימצא ריבוי נוזלים בקטבים הפרונטלים ונימצא שם חומר רדיולוגי אני יודע שרק 13 אחוז מהאנשים שעברו זעזוע מוח קל נימצא חומר רדיולוגי חשוב לצין שלמזלי אין לי פגיעה בזיכרון האם בדרך כלל יש גם פגיעה בזיכרון מה זה אומר בדיוק נתונים אלו והאם פוסט קונקשין זה לצמיתות.
    עוד דבר קטן האם תוכלי להסביר לי מה קורה במוח בקצרה בזמן זעזוע לפי מה שהבנתי המוח מתנתק מהגולגולת או משהו כזה ולכן נוצר נזק נוירולוגי.
    תודה רבה על העזרה וכול טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוסט קונקשין

הוספת תגובה

• פוסט קונקשין - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    15/08/2015

תרופות אנטי אפילפטיות לא לא עוזרות בפוסט קו קשן בדכ יש פגיעה בזכרון על רקע יותר נפשי בגלל בעיה ברכוז ולא על רקע של פגיעה תפקודית מוחית בדכ לאחר חבלת ראש משמעותית יכולים להיות שינויים ברמה מיקרוסקופית במוח כמו דימומים קטנים או שינווים ברמה תאית שלא ניתן להוכיחם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו