מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פוסט קונקשיןאבי06/08/2015
האם נוירונטין או דפלפט או תרופות אנטי אפלפטיות יעילות לפוסט קונקשין מפני שתרופות אנטי פסיכוטיות לא עוזרות וגורמות לי להרגיש זומבי בעבר לקחתי לוסטרל ועזר לי.
עוד שאלה עברתי בדיקת spect מוח ורשום שם שנימצא ריבוי נוזלים בקטבים הפרונטלים ונימצא שם חומר רדיולוגי אני יודע שרק 13 אחוז מהאנשים שעברו זעזוע מוח קל נימצא חומר רדיולוגי חשוב לצין שלמזלי אין לי פגיעה בזיכרון האם בדרך כלל יש גם פגיעה בזיכרון מה זה אומר בדיוק נתונים אלו והאם פוסט קונקשין זה לצמיתות.
עוד דבר קטן האם תוכלי להסביר לי מה קורה במוח בקצרה בזמן זעזוע לפי מה שהבנתי המוח מתנתק מהגולגולת או משהו כזה ולכן נוצר נזק נוירולוגי.
תודה רבה על העזרה וכול טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוסט קונקשין - תגובה
ד``ר רונית גלעד15/08/2015תרופות אנטי אפילפטיות לא לא עוזרות בפוסט קו קשן בדכ יש פגיעה בזכרון על רקע יותר נפשי בגלל בעיה ברכוז ולא על רקע של פגיעה תפקודית מוחית בדכ לאחר חבלת ראש משמעותית יכולים להיות שינויים ברמה מיקרוסקופית במוח כמו דימומים קטנים או שינווים ברמה תאית שלא ניתן להוכיחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)