הפרעות תחושה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות תחושה
    דורון
    20/08/2015

שלום,

כתבתי בעבר ולא זכיתי לכתובה אז אני מנסה שנית,

מזה כארבעה חודשים אני סובל מתופעה מוזרה. כתוצאה (לדעתי) מתנועת ראש לא נכונה התחילה לי תחושה של זרמים בראש ובפנים, לפעמים עם תנועת ראש ולפעמים ללא תנועה, הזרמים והנימולים זזים כל הזמן מאזור לאזור, לפני כחודש התרחבו הפרעות אלו לשאר הגוף, אני חש בזרמים בכפות הידיים ותחושה של חולשה או לחץ באזורים שונים בידיים וברגלים וכאב במפרקים, גם בגוף הפרעות התחושה משנים כל הזמן מקום, הייתי אצל נוירולוג שטען שלא מדובר בעניין נורנולוגי, פניתי שוב באופן פרטי לפני כשלושה חודשים לנוירולוג שסבר גם הוא שלא מדובר בבעייה נוירולוגית, כיוון שהבעייה לא ממש חלפה האם יש טעם לחזור שוב לנוירולוג או שאפשר לסמוך על חוות הדעת הקודמת ולבדוק בתחומים אחרים כמו למשל לחץ על עצב בצוואר או חרדה ? אגב, מבחינת התפקוד אני לא חש שישנו איזה שינוי. אבל כמובן באופן טבעי אני במתח רב כשנראה מקצין את הסמפטומים

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות תחושה

הוספת תגובה

• הפרעות תחושה - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    22/08/2015

זה אכן נשמע חרדה בתנאי שוויטמינים בי 12 ודי תקינים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו