מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעות תחושהדורון20/08/2015
שלום,
כתבתי בעבר ולא זכיתי לכתובה אז אני מנסה שנית,
מזה כארבעה חודשים אני סובל מתופעה מוזרה. כתוצאה (לדעתי) מתנועת ראש לא נכונה התחילה לי תחושה של זרמים בראש ובפנים, לפעמים עם תנועת ראש ולפעמים ללא תנועה, הזרמים והנימולים זזים כל הזמן מאזור לאזור, לפני כחודש התרחבו הפרעות אלו לשאר הגוף, אני חש בזרמים בכפות הידיים ותחושה של חולשה או לחץ באזורים שונים בידיים וברגלים וכאב במפרקים, גם בגוף הפרעות התחושה משנים כל הזמן מקום, הייתי אצל נוירולוג שטען שלא מדובר בעניין נורנולוגי, פניתי שוב באופן פרטי לפני כשלושה חודשים לנוירולוג שסבר גם הוא שלא מדובר בבעייה נוירולוגית, כיוון שהבעייה לא ממש חלפה האם יש טעם לחזור שוב לנוירולוג או שאפשר לסמוך על חוות הדעת הקודמת ולבדוק בתחומים אחרים כמו למשל לחץ על עצב בצוואר או חרדה ? אגב, מבחינת התפקוד אני לא חש שישנו איזה שינוי. אבל כמובן באופן טבעי אני במתח רב כשנראה מקצין את הסמפטומים
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעות תחושה - תגובה
ד``ר רונית גלעד22/08/2015זה אכן נשמע חרדה בתנאי שוויטמינים בי 12 ודי תקינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)