כאב ראש ותסמינים מוזרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב ראש ותסמינים מוזרים
    דוד
    03/09/2015

שלום, לפני כשנה התחילו לי כאבי ראש בצד ימין, יותר בכיוון של לחץ ולא ממש כאב שמתפשט גם לפנים מתחת לעין וגם מעט בעין עצמה, זה קורה לסירוגין. ללחץ בראש מלווה גם תחושה של ריחוף כאילו אני קצת מסטול ומעט מתנדנד, בנוסף שמתי לב כשזה קורה נחיר ימין שלי נסתם אבל לא תמיד. כשאני נוגע בשריר הצאוור האחורי הלחץ בראש ובפנים מתגבר, והרקה הימנית שלי נפוחה יותר מהשמאלית.
    עשיתי סיטי ראש וצוואר שיצא תקין, הייתי אצל נירולוגית שפשוט בדקה אותי בחטף ואמרה שהכול מבחינתה תקין. אני ממש מתחיל להתייאש מזה, כשזה קורה אני לא מצליח להתרכז, גם לא להתמקד בכלום, העיניים קצת מתבלבלות, שלא נדבר על להסתובב במקומות הומי אדם שאז אני בכלל מרגיש אפתי ותנועת האנשים מבלבלת אותי לגמרי. אני אשמח אם תוכלו לומר לי מה אפשר לעשות.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב ראש ותסמינים מוזרים

הוספת תגובה

• אשמח לתגובה-הקפצה

דוד
    02/11/2015

מצבי לא משתפר הייתי גם אצל רופא עיניים שאמר שהכול תקין, אשמח מאוד להמלצות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב ראש ותסמינים מוזרים - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    07/11/2015

אם ההתקפים נמשכים כיום יומיים יתכן ומדובר המיגרנה כדאי לקחת כדור מיד עם ההתחלה של הכאב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו