מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב ראש בצד אחדדני06/05/2008
היום בבוקר עשיתי איזה מאמץ וקבלתי כאב ראש.
זה לא יוצא דופן במיוחד אצלי כאבי ראש.
הבעייה שזה היה כאב ראש בצד שמאל (שלי) ואני הייתי רגיל שכאב ראש זה בכל הראש כלומר סמטרי ולא רק מצד אחד.
מין כאב ראש של פעימות כאלה.
האם כאב ראש שגרתי הוא סמטרי או יכול להיות בצד אחד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ראש
ד''ר איתן אוריאל06/05/2008כמובן שאינני יכול להתייחס לפנייתך מבלי לבצע בדיקה נוירולוגית ולשמוע את הסיפור באופן ישיר. באופן עקרוני ,כאב ראש חדש בעוצמה עזה המופיע האופן חד ופתאומי במיוחד בזמן מאמץ מחייב פניה מיידית לעזרה רפואית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך....בעניין הסימטריות
דני06/05/2008הכאב ראש הוקל בנתיים בהרבה במשך היום והעצמה שלו לא היתה עזה במיוחד
במהלך חיי קרה לי כמה פעמים כאב ראש שבא בעקבות איזה כעס או משהו מטריד או אפילו איזה מאמץ פיזי
אבל שוב רציתי לשאול שאלה כללית שגם קשורה לעניין שלי
כאב ראש נורמלי שהרבה אנשים חווים מידי פעם
האם הוא חייב להיות סימטרי , ואם יש נטיה לצד אחד האם זה מעיד על משהו שונה ובעייתי?
כי בענייו הפתאומיות זה כבר קרה לי הרבה במהלך 45 שנותי
השוני הפעם היה הנטיה לצד אחד (שמאל שלי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימטריות
ד''ר איתן אוריאל07/05/2008מבלי לבדוק אותך ולשמוע את הסיפור ממקור ראשון אני יכול רק להפנותך לתשובתי הקודמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזכיר לי תופעת המיגרנה (MIGRAIN)
לא רופא22/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)