מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעות בליעה או היסטריהאורן07/12/2015
שלום רב בן 28 לפני 5 חודשים חטפתי מחלת הנשיקה משני וירוסים ולפני 3 חודשים החלו אצלי פסיקולציות בכל הגוף + כאב המום / חולשה ברגל ימין. הייתי אצל שלושה נוירולוגים שבצעו בדיקה תקינה האחרון לפני שבועיים וביצעתי emg פעמיים גפיים תחתונות תקין ופעמיים גפיים עליונות תקין. לאחרונה אני חש מאין קושי בבליעה השיא היה שניסיתי לאכול כבד וויתרתי יש לציין שאני אוכל את כל סוגי המאכלים כולל לחם יבש ולא נתקל בבעיה אלא פשוט לוקח לי קצת יותר זמן לאכול. לצד זה אני מרגיש מאין לחץ בזמן דיבור באזור הגרון מתחת לסנטר כאילו שריר הלשון מתעייף או משהו כזה.לפעמים אחרי שיחה או ארוחה מרגיש רעידות קלות בלשון שלא נראות בעיין אך שאני שם את קצה הלשון בחך אני מרגיש תזוזות קלות. אין הגבלה בתנועת הלשון. שאלתי היא האם מדובר בהתחלה של בעיית בליעה? או האם תסמינים אלה שהצגתי נובעים מחרדה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעות בליעה או היסטריה - תגובה
ד``ר רונית גלעד26/12/2015לדעתי מדובר בחרדה אבל כדאי לעבור בדיקת בליעה במרפאת אאג יש מרפאות שמתעסקות עם מנגנון הבליעה ובודקות את זה אם הבדיקה תקינה אז אין כל בעיה בטוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)