הפרעות בליעה או היסטריה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות בליעה או היסטריה
    אורן
    07/12/2015

שלום רב בן 28 לפני 5 חודשים חטפתי מחלת הנשיקה משני וירוסים ולפני 3 חודשים החלו אצלי פסיקולציות בכל הגוף + כאב המום / חולשה ברגל ימין. הייתי אצל שלושה נוירולוגים שבצעו בדיקה תקינה האחרון לפני שבועיים וביצעתי emg פעמיים גפיים תחתונות תקין ופעמיים גפיים עליונות תקין. לאחרונה אני חש מאין קושי בבליעה השיא היה שניסיתי לאכול כבד וויתרתי יש לציין שאני אוכל את כל סוגי המאכלים כולל לחם יבש ולא נתקל בבעיה אלא פשוט לוקח לי קצת יותר זמן לאכול. לצד זה אני מרגיש מאין לחץ בזמן דיבור באזור הגרון מתחת לסנטר כאילו שריר הלשון מתעייף או משהו כזה.לפעמים אחרי שיחה או ארוחה מרגיש רעידות קלות בלשון שלא נראות בעיין אך שאני שם את קצה הלשון בחך אני מרגיש תזוזות קלות. אין הגבלה בתנועת הלשון. שאלתי היא האם מדובר בהתחלה של בעיית בליעה? או האם תסמינים אלה שהצגתי נובעים מחרדה ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות בליעה או היסטריה

הוספת תגובה

• הפרעות בליעה או היסטריה - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    26/12/2015

לדעתי מדובר בחרדה אבל כדאי לעבור בדיקת בליעה במרפאת אאג יש מרפאות שמתעסקות עם מנגנון הבליעה ובודקות את זה אם הבדיקה תקינה אז אין כל בעיה בטוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו