מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש חדש משבץעמית אלתם11/12/2015
בגיל 63 עישנתי עד לפני 5 שנים ,לאחר 3 אירועי לב קלים האחרון לפני שנה ,לא מצאו חסימה בצינטור, (באקו לב במאמץ הלב משתפר לבריא לחלוטין)עושה כושר ,מקפיד על תזונה בריאה ,לפעמים נופל עם מאפים,סוכר בסדר עלה קצת בגלל הליפיטור לקרוב למאה,טיפוס a ,מנסה לשנות כמיטב יכולתי,לאחרונה עקב מתח כלכלי ,פה ושם חוטף סיגריה
יש בבדיקת דופלר עורקי תרדמת הצרויות קטנות מ50 % בעורקי הצואר, כירורג כלי דם אמר שהממצאים לא טיפוליים ולא משמעותיים ,רק מעקב ,בשנים האחרונות ללא שינוי,
אחרי האירוע האחרון היו לי תעוקות שכללו חוץ מתעוקת לב גם אירועים קצרים של קצת בלבול ומשיכת רגל לכמה דקות ,זה הלך ןהשתפר וכעבור כחודשיים נגמר(האירוע והנ"ל היה זהה לאירוע מלפני 5 שנים)
בשיקום לב באיכילוב אמר לי הקרדיו שלאור האקו במאמץ ,אין לי צורך במונוניט ובמאמץ הלב משתפר לתיפקוד מכסימלי. ואפשר להמשיך במכון כושר רגיל
השדבועות האחרונים יש לי סימנים קטנים משלי כולל כאב קל מאוד בלב ,שמשהו לא בסדר, אתמול הייתי בביקור חצי שנתי אצל הקרדיולוג והוא ,אמר שעדיף לא לחטט בעורקים יותר מדי.והאקג רגיל
הסיגריות ש"חטפתי" גרמו לי ל"בילבול ברגליים " כמו אחרי האירוע, למשך כמה עשרות שניות..
היום "חטפתי" סיגריה ואחריה מידית ,משכתי חזק את רגל ימין למשך כחצי דקה ועבר, פתאום נפל לי אסימון ,ראשית שזה חייבת להיות הסיגריה האחרונה ושנית שאולי זה היה אירוע מוחי חולף?
האם אכן נשמע כך?לפני כשנה עשתה לי נוירולוגית mri שהיה זהה לmri מלפני 10 שנים שללה בעיה מוחית,
האם להרגיע או חייב בדיקות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש חדש משבץ - תגובה
ד``ר רונית גלעד26/12/2015כדאי לבצע בדיקה של cta מוח וצואר לבדוק את כלי. הדם של המוח והצוואר ולקחת פלביקס כטיפול מונע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשש חדש משבץ - תגובה
ד``ר רונית גלעד26/12/2015כדאי לבצע בדיקה של cta מוח וצואר לבדוק את כלי. הדם של המוח והצוואר ולקחת פלביקס כטיפול מונע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)