כאבים בכף רגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בכף רגל
    יאיר
    16/12/2015

שלום רב,
    מזה חודש וחצי יש לי כאבים מקומיים במרכז הגב- גב תחתון, במיוחד בעמידה ממושכת.
    לפני שבועיים, למשך יום יומיים הכאבים החמירו מאוד, תוך כדי צינון ווירוס, וגם התחלתי להרגיש כאב בחיבור של הקרסול לכף רגל ימין ותחושת נימול ברגל ימין ממרכז הרגל ולכיוון האצבעות.(לאורך הדרך מהגב דרך הברך לרגל רק לעיתים רחוקות הרגשתי כאילו משהו מוזר).
    ברגל שמאל לא הרגשתי כמעט כאבים אך ביום האחרון התחילו כאבים אמנם פחות חזקים מרגל ימין אבל באותם מקומות פחות או יותר כמו ברגל ימין.
    חשבתי שהבעיה אורטופדית, ובביקור אצל אורטופד הוא שלל שמקורה של הבעיה היא בגב, ואמר שאין מה לעשות.
    בנוסף יש לציין שיש לי לעיתים רעידות בעפעף, ובבדיקת דם של לפני 3 חודשים היה לי חוסר קטן, לא משמעותי ב B12.
    יכול להיות עפ"י התיאור שלי שהבעיה היא בכלל נוירולוגית?
    יכול להיות שזה יעבור מעצמו תוך כמה ימים או שיש צורך לקבוע תור לנוירולוג?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בכף רגל

הוספת תגובה

• כאבים בכף רגל - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    26/12/2015

יש לבצע ברור אורטופדיה נוירולוגי נשמע לי בעיה גבית יש לבצע סיטי עמוד שדרה מתני וכן אמג לא קשור לבי 12

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו