התקף חרדה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקף חרדה?
    סמי
    17/12/2015

הי,
    לפני כשלושה שבועות התחיל הגוף שלי לרעוד, בחילות שלישול והקאה פעם אחד ביום. נעשו בדיקות בבית חולים מאיר. הכל נמצא תקין. ומאותו יום סובל מסימפטומים האלו. חולשה, איבדתי גם 8 קג,בחילות, חוסר תאבון. עשיתי בשבועיים הראשונים של המחלה כבדיקות דם, 3 פעמים צילומי חזה. אקג. בדיקות לוירוסים, הליקובפטר, הפטיטוס והכל תקין. אחרי 10 ימים וללא שינוי הכלתי לתל השומר. התאשפזתי ושוב עשו צילום חזה אקג וכימיה של תרבית דם. גם בתל השומר לא מצאו כלום. אחרי יומיים זה היה נראה כאילו הפסיק שזה 13 יום אחרי תחילת המחלה וכך היה בסדר בשמך שלושה ימים.
    והיום זה שוב חזר(יום 16). גוף רעד חולשה בחילות . זה הכל בא בהפוגות ....תוקף לכמה שעות ואני כמו סמרטוט, מנסה להקיא ולא יוצא כלום . רגליים כמו צמר גפן , שןתה המון מים ומשתין ויכול לעבור כעבור כמה שעות.
    היום אני עשיתי שוב בדיקות דם הכל תקין חוץ מ ALT שהוא 49 כשגבול עליון 45 . אני גם ביקשתי לעשות בדיקות CT של בטן וגסטרוסקופיה.
    אך עדיין אני מתוסכל ולא יודע מה לעשות. זה פגע בשגרת החיים שלי ולכן מבקש מאוד את העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקף חרדה?

הוספת תגובה

• התקף חרדה? - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    26/12/2015

אכן כדאי לבצע סיטי בטן הבעיה לא נוירולוגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו