מחפשת פתרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפשת פתרון
    ניצן
    20/01/2016

שלום , אני בת 28 ומטופלת במחלקה ניורולוגית בתל השומר בשלוש שנים האחרונות אני לפי מה שאומרים סובלת ממגרנות עם האאורה . כל חיי מאז היותי ילדה אני סובלת מכאבי ראש אבל רק עכשיו התחילו לי הכאבים המטורפים האלה . האירוע הראשון שהוחלט שהוא מגרנה היה באמצע יום עבודה לא הצלחתי לראות בעיניי והרגשתי אבודה , לאחר מכן התחיל לי נימול בלשון ובחלק הימיני של הגוף והידיים שלי איבדו תחושה , לאחר מכן לא הצלחתי להרכיב משפטים מובנים ובסופו של דבר התחיל לי לחץ מטורפ בראש ולאחר מכן איבדתי הכרה , בתל השומר כאשר הכניסו אותי למיון צעקו מעל ראשי "סטרוק " והוכנסתי לסיטי ואמראי . שלי מה שאמרו לי יצאו תקינים , מאז כמעט אחת לחודש ף חודשיים אני סובלת מאירועים כאלה שמאז הצטרפו אליהם הקאות בלתי פוסקות (20-30 פעם ) שלאחר מכן במוקד בטרם מחברים אותי לאינפוזיה עם מורפינים ופנרגן ואז אני פשוט מותשת ונרדמת ל24 שעות וקמה כאילו אני לא זוכרת מה עבר עלי .

אני מיואשת וכל הטיפולים שבוצעו בי היה ריזלט , רילרט , פרקוסט .
    אני מיואשת מהמצב שאין פיתרון או סיבה למה שעובר עלי והורידים שלי ואני כבר מתוסכלים מהמצב .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחפשת פתרון

הוספת תגובה

• מחפשת פתרון - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    23/01/2016

באמת מצב מורכב ומוזר כדאי לבצע EEG בזמן התקף כזה לראות אם לא מדובר בהפרעה אפילפטית לשקול מתן טיפול מונע או בדרלים או בטופמקס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו