סחרחורות כחודשיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סחרחורות כחודשיים
    ליאור 30
    03/04/2016

ד"ר שלום רב ,
    סובל כחודשיים מסחרחורות , סוג של תחושה של שיוט וחוסר יציבות בראש,הייתי אצל אא"ג ששלל בעיה באוזן , הייתי אצל נוירולוג מומחה ששלל בעיה נוירולוגית, אני אובד עצות וכבר לא יודע באיזה כיוון לברר.
    באוקטובר האחרון עברתי MRI מח שיצא תקין בנוסף MRI עמוד שדרה עם שתי פריצות דיסק גביות D3 וD7 וMRI עמוד שדרה צווארי תקין.
    הנוירולוג שהייתי אצלו אחרי הסחרחורות עיין גם בדיסק.
    בעבר B12 נמוך (180) , דיי אובד עצות , אשמח לכיוון איפה לדעתך כדאי להמשיך לברר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סחרחורות כחודשיים

הוספת תגובה

• סחרחורות כחודשיים - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    09/04/2016

ראשית לבדוק את הבי 12 זה חשוב מאד תחושה של שיוט אם כל הבדיקות תקינות יכולה להיות על רקע של מתח נפשי כדאי להשלים את הברור גם עי בצוע ENG

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הb12 תקין וכך גם כל שאר בדיקות הדם

ליאור 30
    09/04/2016

כולל tsh וcrp
    הם יכול להיות קשור לתופעות הנוירולוגית מלפני חצי שנה ? האם צריך MRI נוסף ? הייתי אצל נוירולוג עם בדיקה תקינה אצלו .
    בחרדות קשות אולי זה קשור למה שרצו לשלול לפני חצי שנה (ms)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו