עזרה- תחושת חסימה קשה בראש למשך שש שנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה- תחושת חסימה קשה בראש למשך שש שנים
    שלי
    10/04/2016

בעקבות התקף חרדה חריף שחוויתי לפני כ-6 שנים אני מרגישה מעיין בלוק/תחושת חסימה חזקה בראש. התחושה הזו מלווה אותי כ-24 שעת ביממה ללא הפסק. החסימה הזו מונעת ממני לשלוף במהירות זכרונות/ מידע ובאופן כללי מקשה מאוד על החיים. התחושה החלה כאשר חשתי בליל/מערבולת של מחשבות בלתי פוסקות ולאט לאט המוח שלי הלך ונאטם.
    כיום מטופלת בסרוקוול 400 מ"ג + סוליאן 400 מ"ג שלא עושים דבר לחסימה, בעבר גם קיבלתי וולבוטרין וסאפריס אך אף אחד מהכדורים הללו לא פרץ את החסימה, מה שהותיר אותי נכה קוגנטיבית במשך כשש שנים , כלומר, עד היום. בגלל החסימה הזאת התקשיתי ואף נכשלתי בכל סוג של לימודים שניסיתי לקחת. אציין שבזמן ההתקף ומערבולת המחשבות שחשתי ,גם חוויתי צמרמורות ותחושת חום. האם מדובר אצלי בבעייה נוירולוגית או שמדובר בבעייה פסיכיאטרית ? ואם מדובר בבעייה נוירולוגית, האם יש דרך להסיר את החסימה הזו שאני חשה?

תודה מראש,
    שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תוספת

שלי
    10/04/2016

אציין שעברתי MRI ללא כל ממצאים ושאני מטופלת באופן סדיר ע"י פסיכיאטר. לא עוזר לי כאמור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה- תחושת חסימה קשה בראש למשך שש שנים - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    14/05/2016

קרוב לודאי בעיה פסיכיאטרית אבל כמובן יש לבצע הדמיה מוחית אם לא עשית עד עתה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למאור, מה המייל שלך?

שלי
    20/05/2016

אני אשמח לשוחח בטלפון אבל גם במייל כאמור...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו