מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינויים ב-MRI וחומצה הקסאקפרוןנחמן17/04/2016
שלום רב!
אני בת 53.בעבר סבלתי מכאבי ראש חזקים שלפי התיאור שלי אובחנו כמיגרנה.הייתי שנים מטופלת ע''י רילרט במהלך ההתקף.לאחרונה ,כשהתחלתי טיפול ללחץ דם-קרדילוק ואמלו,הכאבים פחתו באופן משמעותי.אין לי מושג ,האם זה קשור לטיפול שאני התחלתי לקבל או בלי קשר.
בכל אופן ב-MRI של המוח ישנם שינויים שיכולים להתאים לשינויים פוסטאיסכמיים או וסקופאטיים.הנוירולוג שלי טען שהתמונה גם יכולה להתאים למיגרנה.הוא לא המליץ לי על שום טיפול.
בשלוש שנים האחרונות אני סובלת מהתקפי הבצקות בעפעפיים ובחצי השפה התחתונה.ההתקפים באים כמעט כל שבוע.הומלץ לי לקחת כדורי חומצת הקסאקפרון.ידוע לי שהכדורים מגבירים את הקרישה ועלולים לגרום לאירועי מוח.אני חוששת מאוד לקחת את הכדור.האם ,לדעתך,קיימת סכנה ממשית לשבת מוחי?אם כן,האם יש תרופה שניתן לקחת אותה יחד עם החומצה קסאקפרון למניעת אירועי המוח.
בתודה ובברכה,
דינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינויים ב-MRI וחומצה הקסאקפרון - תגובה
ד``ר רונית גלעד14/05/2016עדיף לא לקחת הקסקפרון וכדאי להתחיל באספירין טיפול מונע תתי עצי עם הנוירולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)