שינויים ב-MRI וחומצה הקסאקפרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינויים ב-MRI וחומצה הקסאקפרון
    נחמן
    17/04/2016

שלום רב!
    אני בת 53.בעבר סבלתי מכאבי ראש חזקים שלפי התיאור שלי אובחנו כמיגרנה.הייתי שנים מטופלת ע''י רילרט במהלך ההתקף.לאחרונה ,כשהתחלתי טיפול ללחץ דם-קרדילוק ואמלו,הכאבים פחתו באופן משמעותי.אין לי מושג ,האם זה קשור לטיפול שאני התחלתי לקבל או בלי קשר.
    בכל אופן ב-MRI של המוח ישנם שינויים שיכולים להתאים לשינויים פוסטאיסכמיים או וסקופאטיים.הנוירולוג שלי טען שהתמונה גם יכולה להתאים למיגרנה.הוא לא המליץ לי על שום טיפול.
    בשלוש שנים האחרונות אני סובלת מהתקפי הבצקות בעפעפיים ובחצי השפה התחתונה.ההתקפים באים כמעט כל שבוע.הומלץ לי לקחת כדורי חומצת הקסאקפרון.ידוע לי שהכדורים מגבירים את הקרישה ועלולים לגרום לאירועי מוח.אני חוששת מאוד לקחת את הכדור.האם ,לדעתך,קיימת סכנה ממשית לשבת מוחי?אם כן,האם יש תרופה שניתן לקחת אותה יחד עם החומצה קסאקפרון למניעת אירועי המוח.
    בתודה ובברכה,
    דינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שינויים ב-MRI וחומצה הקסאקפרון - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    14/05/2016

עדיף לא לקחת הקסקפרון וכדאי להתחיל באספירין טיפול מונע תתי עצי עם הנוירולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו