מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה מלחיצה מחפשת חוות דעת בבקשהדיאנה גורסקי18/05/2016
שלום, אני בת 20 סובלת מסחרחורות קבועות תחושה של חוסר יציבות, ריחוף, הרגשת שיכרות בראש מגיל 12 ולאחרונה (3 חודשים אחרונים המצב החמיר) הנה מספר סימפטומים ותופעות חדשות שקרו:
ניצוצות בעיניים, כשמסתכלת על רקע בהיר רואה מן בועות שקופות שצפות, ניצוצות של אור בצבע כחול אולטרא בזוויות הראייה בשתי העיניים(כן רואים ממש בבירור ואז כשאני מנסה לראות אתזה זה נעלם) במקום עם פלורסנט הרגשה של חוסר נוחות וסינוור
התקפיי התעלפות מוזרים שמתחילים לפי שלבים:
טשטוש בעין ימין, לאחר מכן תחושת גודש באף וריח מוזר, שקט באוזניים, ניצוצות שחורים בעיניים, תחושת לחץ חזקה בראש וגלים של כאב מעומעם, ולאחר מכן סחרחורת חזקה וחוסר תחושה ברגליים ובגוף (קושי לדבר, קשיי נשימה)וממש שניה מלפני איבוד הכרה.
לאחר ההתקף צמרמורת וכלאחר חצי שעה קפיצה בחום [מדידה ראשונה בזמן התקף-36.2 ולאחר חצי שעה מסוף ההתקף- 37.1]
* התקף אחד כלל הבזקים שחורים בראייה וצורות שקופות מוזרות
* 4 התקפים בחודש לפחות
בהנחה שאין שום בעיה בעיניים עצמן , מה יכולה להיות הבעיה/מחלה? אני יודעת שאני צריכה ללכת לרופא אבל מכיוון שאני בצבא מאוד קשה לקבל תור ואני מחכה לתור במשך חודשיים כבר ומועד התור ב1.6 , אבל אני מאוד לחוצה כי אף אחד לא יכול לעזור לי עד לתור ואני רוצה להיות מוכנה לקראת הפגישה אצל הרופא... אני בחורה צעירה לא מעשנת בריאה ושומרת על תזונה טובה.. אני מאוד מפחדת שזאת בעיה חמורה בראש(חס וחלילה) ורציתי לשמוע את דעתך מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה מלחיצה מחפשת חוות דעת בבקשה - תגובה
ד``ר רונית גלעד28/05/2016תופעות נשמעות חרדה אבל כדאי לבצע הדמיה מוחית כולל מרי מוח וכן eeg
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
דיאנה29/05/2016אכן קיבלתי אפשרות של חרדה מפורומים נוספים , היתה לי תקופה של דיכאון והמון כעס במשך שנה כמעט אך כרגע אני לא מרגישה בחרדה פשוט עצבות לפעמים, יכול להיות שלמרות שעברתי כבר את התקופה הזאת בכול זאת נשארו תסמינים?
יכול להיות שמדובר במיגרנה? כי בדרך כלל ההתקפים קורים כשאני מרגישה בסדר גמור (סתם שוכבת במיטה ) ופתאום זה קורה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)