מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב ראש חזק ונוראי לקראת אורגזמהאורן05/06/2016
היי דוקטור, נעים מאוד
אני בחור בן 28, מטופל בציפרלקס במידה ויש קשר עקב הפרעת פאניקה
לאחרונה נשלחתי מחדש לעולם הרווקות, חוויתי כמה התנסויות נחמדות וכעת הכרתי מישהי חדשה
משום מקום ולראשונה בחיי התחלתי לחוות משהו מאוד מוזר - לקראת אורגזמה - עם התגברות הריגוש המיני חוויתי מיגרנה מפוצצת ראש פשוט מכיוון העורף והצוואר ועד לכל היקף הראש
הכאב עצמו חלף לאחר כמעט כיממה כשבהתחלה הוא היה משתק
נתתי לעניין לחלוף ולהרגע, והיום לאחר משהו כמו שלושה ימים ניסיתי להגיע לסיפוק עצמי
שמתי לב שגם במהלך אוננות...ככל שאני מגיע לשלב האורגזמה ורמת הריגוש עולה - הכאב מתגבר עד כאבי תופת בראש....מבלי להגיע לאורגזמה הפסקתי, עצרתי...ואני נמנע
לא מצליח למצוא יותר מדי מידע באינטרנט - אשמח ברשותך למידע מכווין לגבי מה לעשות לדעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ראש חזק ונוראי לקראת אורגזמה - תגובה
ד``ר רונית גלעד26/06/2016יש סוג כזה של כאבי ראש שמופיע בזמן קיום יחסי מין מומלץ לבצע הדמיה. מוחית בדיקה נוירולוגית ואז אם הכל תקין יש לקחת כדור לפני קיום יחסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)