בבקשה לעזור בעיה מזה שנה ללא פיתרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה לעזור בעיה מזה שנה ללא פיתרון
    סתיו
    10/06/2016

טוב אז תחילה אני רוצה להגיד תודה לכל מי שיכול לעזור . קוראים לי סתו בן 21 חייל משוחרר מזה חודש ,
    שירתי כלוחם בחייל המודיעין.
    מזה שנה עברתי הליך פתיחה של ציסטה ברקה ימנתי (לא ניקוז) מזוהמת , היה לי נפיחות של 3-5 ס"מ, לאחר חודש וחצי בערך ירדה לי הנפיחות אך נשאר קצת נפיחות בצד מצח רקתי ימין ובאזור הרקה, (עורק רקתי) , עפעף תחתון של העין רגישות בעין וחצי מנפנים שלי מאז הרגשה של אסימטריה בפנים כאבים באזור, פניתי לרופא היחידה הוא חשד שעדין יש לי דלקת ונתן לי אנטיביוטיקה למשך חודש ולא עזר , שלח אותי לבדיקות דם ספירת דם שקיעת דם חלבון c בחשש ל-TA , אך נשלל כל סיכוי ל-TA, עשיתי צילום סי.טי יצא תקין , גם עשיתי אולטראסונד us רקה ימנית יצא שיש לי בקדת הרקה מודגמים מספר נגעים היפואקוגנים , אינטראדרמליים בגודל עד 4 מ"מ , פרט לכך אין מה לציין.
    חשוב לציין נבדקתי על ידי מומחה עינים , עור , אאג ללא ממצא בסוף הפנו אותי לרופא ניורלוג שקבע שיש לי כאב כרוני כלומר שסף הכאב אצלי במרכז הכאב במוח מאוד ומליץ לי על טיפול באלטרולית נגד כאב כרוני במינון של 10mg ליום למשך חודשים אך לא עזר.
    משנה אני סובל מאותו כאב ואותה נפיחות ורגישות , לפעמיים אני לא מצליח להירדם בלילה מרוב כאב ומחשבות על איך לפטור את הבעיה.
    אני מאוד אשמח לעזרתכם והמלצות שלכם , בברכה.
    סתו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בבקשה לעזור בעיה מזה שנה ללא פיתרון - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    26/06/2016

כדאי לבצע מרי מוח ולקחת ליריקה 75 מג פעמיים ביום כטיפול מונע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו