מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נימול ברגל התפשט אחרי פגיעת ראשנעה17/07/2016
שלום רב
אני בת 37, אם ל3, בריאה בדרך כלל.
לפני כחצי שנה התייעצתי עם נוירולוג לגבי נימול נמשך בסמוך לכרית האצבעות בכף רגל שמאל. בהעדר מחלות רקע (פרט למיגרנה- מטופלת בדרלין 30מ"ג) והיות שהבדיקה הנוירולוגית היתה תקינה נשלחתי הביתה באמירה הכללית שכנראה משהו לוחץ על עצב וזה יעבור.
הנימול נמשך ללא שינוי במשך חצי שנה ובשבוע שעבר היתה לי תאונת עבודה ונפגעתי מחפץ כבד (כ70 קילו) שנפל מאחור על צד ימין של ראשי וצווארי. כשעה לאחר הארוע הופיע נימול בכל רגל שמאל מהירך ומטה וחלף לאחר כשעה.
במיון בבדיקה של אורתופד וכירורג נמצא שאין שבר בחוליות ואין בעיה נוירולוגית חריפה. נותרתי מאז עם נימול בכל כף הרגל. הנימול חזק מבעבר ולפעמים מרגיש ששורף או דוקר. הנימול גם מורגש בשוק באותה רגל.
לציין כי כאבי הגב והצוואר נמשכו כיומיים וכעת אני 4 ימים אחרי המכה ולא סובלת מכאב משמעותי בצוואר או בגב אלא שארית כאב. נותר הנימול שנמשך בכל שעות היום בכל התנוחות אולם אין הגבלת תנועה או חולשה רק תחושה שונה ברגל זו יחד עם הנימול. כשאני שוכבת נמשך כרגיל. כשאני קמה משינה איני חשה נימול למשך כ5 דקות ואז הוא שוב מתחיל.
הייתי שמחה לדעתך- מה צריך לעשות ומה צריך לבדוק. וכמובן- מה יכולה להיות הסיבה לתסמינים הללו? אני דואגת...
בברכה
נעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נימול ברגל התפשט אחרי פגיעת ראש - תגובה
ד``ר רונית גלעד23/07/2016צריך לבצע Emg הולכות רגלים וכן מרי עמוד שדרה מתני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)