ממריצים גורמים לי התקפי זעם חרדות אי שקט כאבי ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממריצים גורמים לי התקפי זעם חרדות אי שקט כאבי ראש
    איציק
    15/08/2016

האם זה יכול חהיות פגיעה במוח או הליכים נפשים ? למשל אם אני לא מעשן אז הכל בסדר איתי . אבל אם אני מעשן נגיד סיגריה אחת אני סובל במשך יומיים בכל התסמינים שציינתי בכותרת . שאני לא צורך ממריצים אז אני בדיכאון! ולא בגלל גמילה. הפסקתי לעשן ולצרוך קפה במשך כמה חודשים נעלמו לי כל התסמינים של העצביםהאי שקט והחרדה... אבל במקום זה יש לי תחושת דיכאון. האם זה חוסר איזון במוח בעיה נירולוגית מה זה לעזאזל!? אשמח אם מישהו יכול לשפוך קצת אור בנושא ואם מישהו נתקל בדבר כזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ממריצים גורמים לי התקפי זעם חרדות אי שקט כאבי ראש - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    20/08/2016

בדכ בעיה נפשית שקשורה להפרשת חומרים במוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר רונית גלעד

איציק
    23/08/2016

את יכולה לפרט בבקשה למה את מתכוונת ? אף פעם לא שמעתי את זה בצורה שהתחלת לתאר .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואו, זה קורה לי גם, כנס

נדב
    23/08/2016

חשבתי שאני היחיד שזה קורה לו.
    כאשר אני לא מעשן אני לא נכנס לדיכאון, אבל זה "עושה לי טוב" מצד אחד, אבל מצד שני, זה פשוט גורם לי לדפיקות לב מואצות, גורם לחרדה, לדיכאון ומחשבות, וזה מתחיל עוד מהשכטה הראשונה של הסיגריה.
    בררת יותר לעומק ממה זה נובע?

הרופאה שהגיבה קצת הלחיצה אותי בנוגע למחלה נפשית ושחרור חומרים, יש מה לבדוק בעניין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חשבתי שאני היחיד שיש לו את זה!

איציק
    23/08/2016

שמע אני מנסה לקבל תשובה חד משמעית על העניין ועדיין לא מצאתי. כולם מדברים בכלליולא נותנים תשובה חד משמעית... הייתי אצל פסיכיאטר פסיכולוג ... חלק אומרים פגיעה אורגנית וחלק אומרים הליכים נפשיים חלק אומרים שזה כמה דברים יחד ! אולי נדבר איפה שהוא ונשווה את מה שעברת למה שאני עברתי ואז נמצא את המשותף בנינו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו