מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ממריצים גורמים לי התקפי זעם חרדות אי שקט כאבי ראשאיציק15/08/2016
האם זה יכול חהיות פגיעה במוח או הליכים נפשים ? למשל אם אני לא מעשן אז הכל בסדר איתי . אבל אם אני מעשן נגיד סיגריה אחת אני סובל במשך יומיים בכל התסמינים שציינתי בכותרת . שאני לא צורך ממריצים אז אני בדיכאון! ולא בגלל גמילה. הפסקתי לעשן ולצרוך קפה במשך כמה חודשים נעלמו לי כל התסמינים של העצביםהאי שקט והחרדה... אבל במקום זה יש לי תחושת דיכאון. האם זה חוסר איזון במוח בעיה נירולוגית מה זה לעזאזל!? אשמח אם מישהו יכול לשפוך קצת אור בנושא ואם מישהו נתקל בדבר כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממריצים גורמים לי התקפי זעם חרדות אי שקט כאבי ראש - תגובה
ד``ר רונית גלעד20/08/2016בדכ בעיה נפשית שקשורה להפרשת חומרים במוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר רונית גלעד
איציק23/08/2016את יכולה לפרט בבקשה למה את מתכוונת ? אף פעם לא שמעתי את זה בצורה שהתחלת לתאר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו, זה קורה לי גם, כנס
נדב23/08/2016חשבתי שאני היחיד שזה קורה לו.
כאשר אני לא מעשן אני לא נכנס לדיכאון, אבל זה "עושה לי טוב" מצד אחד, אבל מצד שני, זה פשוט גורם לי לדפיקות לב מואצות, גורם לחרדה, לדיכאון ומחשבות, וזה מתחיל עוד מהשכטה הראשונה של הסיגריה.
בררת יותר לעומק ממה זה נובע?
הרופאה שהגיבה קצת הלחיצה אותי בנוגע למחלה נפשית ושחרור חומרים, יש מה לבדוק בעניין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חשבתי שאני היחיד שיש לו את זה!
איציק23/08/2016שמע אני מנסה לקבל תשובה חד משמעית על העניין ועדיין לא מצאתי. כולם מדברים בכלליולא נותנים תשובה חד משמעית... הייתי אצל פסיכיאטר פסיכולוג ... חלק אומרים פגיעה אורגנית וחלק אומרים הליכים נפשיים חלק אומרים שזה כמה דברים יחד ! אולי נדבר איפה שהוא ונשווה את מה שעברת למה שאני עברתי ואז נמצא את המשותף בנינו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)