האם MRI תקין שולל סופית טרשת נפוצה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם MRI תקין שולל סופית טרשת נפוצה?
    חני
    07/09/2016

עקב כאבים, נימול ,עקצוצים לפני שנתיים נשלחתי ע"י נורולוג לעשות MRI לברור טרשת נפוצה והצילום יצא תקין אז לא חזרתי לרופא. נרגעתי ועזבתי את הברור למרות הקושי והכאבים.
    אבל בשנה האחרונה חלה החמרה התחושות של עקצוצים התגברו, בתחילה באמבטיה ממש לא יכולה מים חמים על הרגלים אני מרגישה אילו דוקרים אותי מכל הכיוונים ובחצי שנה אחרונה גם בהליכה אני מרגישה ככה וכל הזמן מרגישה צורך לשפוך מים על הרגליים, החום גורם לי לכאבים בשאר אזורי הגוף לא רק ברגללים גם ביידים, זרועות רגליים ובעוד מקומות יש לי קושי רב בהליכה וביצוע פעולות ולעיתים קרובות ילדי אומרים לי שאני רועדת כולי ולא תמיד אני מרגישה בכך , אבל לאחרונה הרעד התגבר מאוד בידיים כמעט עם כל פעולה שאני עושה (לציין שאני בת 46), במנוחה לא מרגישה כל רעידה. אבל כל הזמ עייפה ומתעוררת מהשינה בערך כל חצי שעה מכאבים בכתפיים ורגליים.
    בדיקת EMG הראתה רדיוקלופתיה צווארית ומותנית יכול להיות שזה מה שגורם לתופעה?
    לאיזה כיוון או רופא עלי לפנות כדי לטפל בבעיה?
    חוסר גבוה בוטמין D, נוטלת 2000 מג' ביום, אין לי חוסר B12 אבל התחלתי לקחת כי קראתי שזה גם יכול לגרום לתופעות דומות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם MRI תקין שולל סופית טרשת נפוצה? - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    04/10/2016

מרי תקין בדכ שולל טרשת אבל לא לחלוטין בכל מקרה מציעה לבצע שוב אמג בבית חולים ואם תקין יש לבצע ביופסיות עור בשאלה של נוי רופאיה של סיבים דקים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו