נימול בשני צידי הפנים בקרקפת ובאזניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נימול בשני צידי הפנים בקרקפת ובאזניים
    יהודית
    01/11/2016

שלום רב,
    אני בת 50 עם היסטורה של עמוד שדרה.... לפני שנה נותחתי ועשיתי קיבוע צווארי לחוליות... את הניתוח עשיתי כי הרגשתי תחושות נימו בגפיים עליונות ותחתונות וכאבים עזים הפגיעה בחוליות הצוואר הייתה קשה ולכן הומלץ לי על ניתוח קיבועי. לאחר הניתוח שנה לאחר מכן אני מרגישה לעיתים קרובות נימול בפנים בעיקר בצד שמאל אך קורה בשני הצדים, בקרקפת וכן באזניים...יותר כאוזן השמאלית...מין כאב נסבל אבל מאוד מציק!! האם התופעה מוכרת לאחר ניתוח קיבוע צווארי שני במספר? האם יש קשר בכלל .... על מעידים סימפטומים מסוג זה?
    יש לי עוד זמן עד הביקורת של המנתח....אבל אני מאוד מודאגת... יכוללהיות משהו מסוכן???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יעוץ

ד``ר רונית גלעד
    05/11/2016

נימול בידיים וברגלים לא בטוח שהוא קשר לניתוחי צואר כדאי להתיעץ עם נוירולוג ולבצע עוד בדיקות כמו EMG

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נימול בפנים בצידי הראש ובאזניים

תודה על תשובתךהשאלה שלי היא לגבי תחושת הנימול באזנ
    05/11/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו