תופעה משונה ומפחידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעה משונה ומפחידה
    אברהם
    23/05/2008

שלום

היום בעבודה הרגשתי פתאום תחושה בראש כאילו מישהו נותן לי חבטה חזקה בראש וכאילו מישהו מטלטל לי את הראש בחוזקה (קצת קשה לי לתאר את ההרגשה)
    זו לא בדיוק תחושה כמו של ראש מסתובב אלא כמו ורטיגו אולי, אבל פתאומי לשניה-שתיים.
    אולי גם הרגשה של כאילו משהו בתוך הראש עומד להתפוץ לי החוצה או כאילו התפוצץ לי.

לאחר מכן היתה לי הרגשה של חוסר מנוחה ושקט, כאילו לא יכול לעמוד במקום אחד ומעט הרגשה כאילו אני לא יציב.

אני חייב לציין כי התופעה קתה לי מספר פעמים בהפרשים של כמה חודשים, ורובם לא בזמן מאמץ אלא כשאני יושב על הכסא מול המחשב למשל או מול הטלויזיה.

היום הרגשתי גם לחץ פנימי רגיע באף מכיוון פנים לחוץ (אבל זו הפעם הראשונה שזה מתלווה).

רציתי לדעת:
    * מה יכולה להיות התופעה ?
    * האם התופעה מסוכנת ?
    * מה בא בחשבון בכלל ?
    * לאיזה רופא לפנות אם בכלל ?

לפני כחודש ביצעתי בדיקות דם שגרתחות בגלל תלונות על עייפות וחולשה אך פרט לסוכר גבוה מאט וקולסטרול גבוה מעט לא נראה דבר בבדיקות.

* האם יש קשר ?

אני מאוד מפוחד מהתופעה וחושש כאילו מתפוצץ לי משהו בראש או דבר דומה !\\בבקשה כל עזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעה משונה ומפחידה

הוספת תגובה

• תופעה

ד''ר איתן אוריאל
    25/05/2008

מבלי לשמוע פרטים נוספים ולבצע בדיקה נוירולוגית אינני יכול לענות לשאלתך. באופן כללי ,כאב ראש חזק מאוד המופיע בעוצמה מקסימלית באופן פתאומי וחד מחייב פניה מיידית לעזרה רפואית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ..... אבל

אברהם
    25/05/2008

תודה בכל מקרה

אבל קשה לי להגדיר את מה שהיה לי ככאב ראש.

זה היה יותר כמו שמישהו נתן לי חבטה בראש לשניה. (קשה לי להגדיר את התחושה באופן מדויק).

בכל מקרה אם מדובר בכאב ראש, אז אני מבין שהוא היה אמור להימשך ולא להימשך לשניה ?!?

האם כאב ראש יכול להימשך לשניה ועדיין ייחשב לכאב ראש ?

תודה שוב בכל מקרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התוכל לענות לשאלת המשך .... תודה

אברהם
    28/05/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי הגעת להארה ?

ע
    09/06/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו